Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 17 av 17 produkter

Populära filtreringar

Med en egen pergola kan du skapa ett nytt uterum i din trädgård. Taket ger skydd från solen och gör uteplatsen användbar under dagar med ett lätt regn. Väljer du en enklare pergola kan du skapa romantiska platser för klätterväxter och rosor där du kan ha utemöbler eller använda som portal. En pergola från oss på Trademax är av hög kvalitet och stabil design för att du ska kunna ha den ute året om. De tak av väv som du monterar på din pergola är lätta att ta av och kan kompletteras med förhängen så att din pergola blir vindskyddad.

En pergola skapar rum, skugga och lä i trädgården

  • Vilka fördelar har en pergola?

    Hos oss på Trademax hittar du flera modeller av stilrena och stabila pergolor som du kan använda och få glädje av året runt. En pergola blir den uteplats som skyddar mot sol, vind och lättare regn. Vill du ha en pergola för att smycka din trädgård med klätterväxter och rosor väljer du en mindre pergola och placerar den i ett ljust och fritt läge vid en rabatt.
  • Var kan jag placera en pergola?

    När du väljer pergola är det bra att först mäta upp hur mycket plats du har i din trädgård. Det finns flera modeller i olika material så du behöver tänka på hur du vill använda den. Platsen där du ställer din pergola behöver vara platt och jämn och det blir extra trivsamt om du lägger någon typ av golv i sten eller trä.
  • Hur monterar jag en pergola?

    För att din fristående pergola ska stå stabilt behöver du fästa den med plintar i marken. Det går bra med färdigköpta plintar med stolpskor. Står din pergola på altanen eller vid ditt hus skruvar du fast stolparna där. Har du frågor om våra stilrena pergolor är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundservice.