Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 70 produkter
1
...
3

Dynor har blivit mycket tåliga mot väder och vind nuförtiden, men det sliter ändå på dina dynor om du lämnar dem ute i sol och regn. Samla ihop dina dynor och lägg ner dem i en vattentät dynbox eller dynlåda som är anpassad för utemöbler så håller de sig fräscha mycket längre. Hos Trademax erbjuder vi billiga dynboxar i trä, konstrotting och plast i färger som vit, grå eller svart. Välj en liten dynbox eller en stor dynlåda - vi har till och med storlekar som gigant och XL för dig som har många dynor!

Håll dina dynor fräscha med en vattentät dynbox

Bra utemöbler blir ännu bättre med sköna och snygga dynor. För att du ska kunna njuta fullt ut på din uteplats behöver du kunna sitta bekvämt och ha det riktigt trivsamt runt omkring dig. Men dynorna behöver lite omsorg då och då för att hålla sig fräscha och fina länge. Därför är det en god idé att förvara dynorna i en dynbox eller dynlåda. Dynor från Trademax har samtliga god kvalitet och hållbarhet. Emellertid kan fuktiga regnperioder och torra värmeböljor ändå slita ner dem. I en solskyddad, vattentät dynbox förvaras de alltid tryggt och säkert. Dessutom har du dynorna nära till hands när det är dags att plocka fram dem.

Vi har flera dynboxar anpassade för dynor att välja mellan. Välj efter hur många och stora dina dynor är, samt vilken stil och färg du föredrar. Trä, konstrotting eller plast – det är helt upp till dig!