Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Överdrag & möbelskydd utemöbler

106 st produkter
Visar 24 av 106 produkter
1
...
5

Har du investerat i vackra utemöbler för din trädgård eller altan? Då är det viktigt att skydda dem från väder och vind så att de håller sig fina under lång tid framöver. Hos Trademax hittar du ett brett utbud av överdrag och möbelskydd för utemöbler i olika storlekar och material. Med rätt skydd kan du förhindra skador som orsakas av regn, snö, sol och smuts. Dessutom kan du förlänga livslängden på dina utemöbler och spara pengar på lång sikt genom att undvika att behöva köpa nya möbler varje säsong. Låt oss på Trademax hjälpa dig att hitta det perfekta skyddet för dina utemöbler!

Vilka material är överdrag för utemöbler tillverkade av?

Överdrag för utemöbler på Trademax är tillverkade av högkvalitativt och tåligt material som skyddar dina möbler mot väder och vind. De vanligaste materialen är polyester och PVC, som är vattentäta och UV-resistenta.

Kan jag tvätta mitt överdrag för utemöbler?

Ja, överdrag för utemöbler kan tvättas för hand eller i tvättmaskin. Se till att följa tvättråden som följer med skyddet för att undvika att skada materialet.

Hur förvarar jag mitt överdrag för utemöbler när det inte används?

Förvara ditt överdrag för utemöbler på en torr och ren plats när det inte används. Se till att det är helt torrt innan du lägger undan det för att undvika mögel- eller mögellukt.