Karmstol

879 st produkter
Kampanj
952430.jpg

Sitt bekvämt i en karmstol från Trademax. Hos oss hittar du karmstolar som är ergonomiskt utformade för maximal sittkomfort. Tack vare sitt sköna formspråk med den formade ryggen och armstöden så sitter du riktigt behagligt i en karmstol. Med genomtänkt design är våra karmstolar dessutom riktigt snygga som inredningsdetalj. Kanske är du ute efter en karmstol till din matplats, eller till hallen eller sovrummet? I vårt breda utbud av karmstolar i olika modeller, material och stilar finns en karmstol för alla hem, rum, smaker och behov.

Karmstolar i många olika utseenden och material

Karmstolar är ett samlingsnamn för stolar med rygg- och armstöd, men det finns dock mängder av olika modeller och varianter att välja mellan. I vårt sortiment hittar du allt från karmstolar i enkelt och stilrent formspråk, till större och fåtöljliknande karmstolar. Välj mellan karmstol stoppad för mjuk komfort, eller karmstol utan stoppning för trendig design och skön retrokänsla. Vi har karmstolar för alla hem och inredningsstilar, oavsett om du är efter eleganta, stilrena eller moderna varianter. Hos oss hittar du exempelvis:

  • karmstolar i trä
  • karmstolar i skinn
  • karmstolar i läder
  • karmstolar i sammet
  • karmstolar i ek

Vi har karmstolar i populära standardfärger som vit och svart, men även karmstolar i dova nyanser och riktiga färgklickar. På jakt efter karmstol till matbord? Passa på att kolla in vårt breda utbud av matbord och skapa skapa en komplett matgrupp - precis i din smak!

 

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Förvaring
Vattentät
Tvättbar
Höj och sänkbar
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Förlängningsbart
Form
Funktion
Stil
Stapelbar
Typ
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Hopfällbar
Avtagbar klädsel
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj