Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 24 av 98 produkter
1
...
5

Populära filtreringar

En svart karmstol är inte bara stilig, den är också bekväm och ger ett skönt stöd för armarna. Letar du kanske efter en svart karmstol för matplatsen, vardagsrummet eller arbetsrummet? Hos oss hittar du svarta karmstolar i olika modeller, stilar och material som exempelvis trä, metall, skinn och sammet. Gemensamt för alla karmstolar är att de har armstöd. Det gör karmstolen extra bekväm och särskilt lämplig som stol till matbordet, arbetsrummet eller som en snygg stol att hänga kläderna på under natten. Väljer du en svart karmstol kommer du att sitta bekvämt och ha snygga stolar att vila ögat på.

Inred stilrent med svarta karmstolar

  • Hur sköter jag en karmstol med tygklädsel?

    Har du valt en stoppad svart karmstol för bekväma middagar kan du ibland behöva göra rent klädseln. Vissa av de svarta karmstolar som vi på Trademax säljer har avtagbar klädsel som går att tvätta i tvättmaskinen. För att den svarta klädseln inte ska krympa eller blekas är det viktigt att du följer de tvättråd som står på stolsklädseln. Går inte tygklädseln att ta av är det viktigt att du försöker ta bort fläcken innan den har hunnit torka in. Detta gör du enklast med ljummet vatten och ett milt rengöringsmedel.
  • Vad är en karmstol?

    Enklast beskrivet är att en svart karmstol är en vanlig stol men armstöd. Många tycker att en svart karmstol ger högre komfort än en vanlig stol. Att ge armarna en plats att vila på skapar oftast en mer avslappnad känsla vilket passar perfekt under långa middagar eller framför datorn. Svarta karmstolar kommer i många olika utföranden och material, så du kommer garanterat hitta en svart karmstol som passar i just ditt hem.
  • Var kan jag ställa en svart karmstol?

    De karmstolar som du hittar hos oss på Trademax passar i alla hemmets rum. Letar du efter en extra bekväm stol till matbordet ska du välja en svart karmstol. Väljer du en ergonomisk svart karmstol kan den till och med fungera som arbetsstol vid skrivbordet. Vi på Trademax hjälper dig gärna att hitta den perfekta karmstolen till ditt hem.