Karmstol trä

86 st produkter
Kampanj
  • Trä
1709220(12).jpg

Vill du sitta skönt med stöd för dina armar kan du köpa en karmstol i trä. Definitionen för en karmstol är nämligen att det är en stol med armstöd. I en karmstol trä kan du lugnt och bekvämt sitta kvar en bra stund efter det att du och dina gäster har ätit färdigt. En enkel variant av en karmstol är en klassisk pinnstol men med armstöd. Ursprungligen var pinnarna tillyxade, men idag är de svarvade. Här på Trademax kan vi erbjuda flera olika typer av karmstolar trä. Utformningen på karmstolar varierar från modell till modell, men alla är sköna att sitta i.

Sittvänlig och modern karmstol i trä

Är karmstol i trä en matstol?

Kärt barn har som bekant många namn. En karmstol trä passar bra som en stol till matbordet. I många fall är karmstolen utformad och designad så att den stämmer med matbordets höjd, du väljer själv om du vill ha karmstol trä i samma material som ditt bord. Karmstolen behöver inte nödvändigtvis bestå helt av trä. Stolens sits kan exempelvis bestå av läder, rotting eller annat material, bläddra bland Trademax många olika modeller.

Vilket slags trä finns karmstolar i?

Om du vill ha en karmstol i trä i den trendiga nordiska stilen, får träslagen gärna vara björk, bok eller ljus furu. I många karmstolar ingår böjträ. Böjträ är en industriell process som mjukar upp träets lignin med hjälp av ånga. Därefter spänns trädetaljer i en form tills de har kallnat. I flera karmstolar har sits och karm av bokträ böjts i en sådan process. Resultatet blir en sittvänlig karmstol i ett enda stycke.

Var placerar jag bäst karmstolar trä?

En karmstol i trä passar inte enbart vid ett matbord. Du kan sitta i en karmstol för att läsa tidning eller en bok. Karmen ger bra stöd åt armbågarna. En karmstol trä kan också användas tillsammans med ett skrivbord för en stilren känsla på kontoret. Hos oss på Trademax kan du hitta flera karmstolar oavsett var du vill sitta.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material (1)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj