Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: SAVE300

Avslutas om:

Visar 24 av 560 produkter
1
...
24

Populära filtreringar

Du kan enkelt höja mysfaktorn i hemmet med ett par prydnadskuddar. Trademax erbjuder dig ett flertal vackra och dekorativa prydnadskuddar i olika storlek. Vi har även många snygga kuddfodral som du kan använda för att piffa till inredningen. Hemmet blir mysigare och mer ombonat med några vackra prydnadskuddar i soffan eller på sängen. Du kan göra heminredningen personlig med olika material, färger och mönster. Hos Trademax har du ett stort utbud av prydnadskuddar och kuddfodral att välja bland. Allt från enfärgade till vackra flerfärgade mönster finns i vårt breda sortiment.

Prydnadskuddar och kuddfodral ger en känsla av ett ombonat hem

  • Kan jag blanda olika prydnadskuddar?

    Du kan blanda olika material, former och färger på prydnadskuddar. Ett tips är att låta dem gå i samma stil, eller ha en gemensam nämnare. Det kan till exempel vara ett djur- eller naturtema. Du kan även hålla dig till samma färg, men olika nyanser. Annars är det fritt fram att blanda som du vill, så länge du själv tycker att det blir snyggt.
  • Var kan jag placera en prydnadskudde?

    En vacker och dekorativ prydnadskudde kan du placera där du själv önskar att ha den. Det kan vara soffan i vardagsrummet, en kökssoffa, utemöblerna på verandan eller på en säng. Du kanske har en stol eller en fåtölj som behöver ett lyft. En prydnadskudde från Trademax passar även fint i en husvagn eller i en husbil.
  • Vad är fördelen med kuddfodral?

    En fördel med kuddfodral är att du enkelt kan byta skepnad på en kudde. Du kanske har en sliten kudde som du vill snygga till. Istället för att köpa en ny kudde behöver du bara köpa ett vackert kuddfodral som du stoppar in kudden i. Ett tips är att ha några olika kuddfodral på lager. Då kan du enkelt byta efter årstid, humör eller när du bara vill förnya hemmet en aning.