Prydnadskudde & kuddfodral

1 976 st produkter
Kampanj
1367932(2).jpg

För att skapa en mer ombonad känsla i inredningen är prydnadskuddar ett bra tips. Med vackra och dekorativa prydnadskuddar blir ett rum mysigare. Med mönstrade och vackra kuddar i soffan, fåtöljen eller i den nybäddade sängen känns inredningen lite mer genomtänkt och komplett. För att snabbt skapa en mer enhetlig stil kan du matcha dina dekorationskuddar med andra accentfärger i rummet, exempelvis med gardiner, dukar eller mattor. Få inspiration av våra fina prydnadskuddar och soffkuddar och sätt pricken över i:et i din inredning.

Dekorera med mjuka kuddar i färger som passar ihop med omgivningen

Med hjälp av textilier som prydnadskuddar kan du enkelt sätta din egen prägel på din inredning. Med hjälp av olika mönster, färger och material kan du göra heminredningen mer originell och personlig. I vårt sortiment av prydnadskuddar och soffkuddar kan du välja bland kvadratiska former men även avlånga kuddar som passar perfekt i exempelvis kökssoffan. Med ett stort utbud av diverse mönster och motiv kan du hitta fina dekorationskuddar med tryck av Buddha, stilrena pilar, abstrakta mönster och gammaldags motiv. Ett tips är att låta dina prydnadskuddar gå i samma stil, eller ha en gemensam nämnare. Du kan gärna blanda olika material och former men kanske kan alla dina kuddar ha något gemensamt – en accentfärg eller en detalj?

Förutom att våra prydnadskuddar hjälper dig skapa en mysigare och mer ombonad känsla i hemmet, kan du även köpa fina kuddar med härliga citat. Varje dag får du en positiv påminnelse eller ett tänkvärt citat som du kan fundera på. Hitta dina favoriter bland omtyckta varumärken som Arahak, Nicam och Baloo.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Tvättbar
Höj och sänkbar
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal personer
Form
Funktion
Stil
Typ
Utseende
Avtagbar klädsel
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj