categoryTopBlock

2-sits, 3-sits & 4-sits soffor

1 816st produkter
Soffor
Kampanj

Din soffa är en plats för avkoppling och umgänge. Här kan du slå dig ner efter en dag på jobbet för att bara ta det lugnt och känna krafterna komma tillbaka. Trademax har samlat ett brett urval av prisvärda 2-sits soffor liksom större 3-sits och 4-sits soffor som vi vet kommer passa ihop med din inredning. Så oavsett om du letar efter en 2 sits soffa eller en 3 sits soffa, hittar du allt från soffor med klassiskt utförande till moderna möbler i alla storlekar. Mät ut vilken soffa som passar i ditt hem och låt kreativiteten flöda!

Stora & små soffor för hela familjen

Hitta den perfekta avkopplingsplatsen för ditt vardagsrum! Inredning handlar om att skapa en helhet i hemmet och ge dig och din familj en miljö där ni verkligen kan trivas. Det gäller även för vardagsrummet! Skapa rätt atmosfär där du får möjligheten att ta det lugnt men samtidigt kan ta emot oväntade besök. Här blir naturligtvis din soffa central. Lägg dig ner och känn hur du kan sträcka ut hela kroppen eller sätt dig på den mjuka kudden och vila armbågen bekvämt mot stödet. Anpassa storleken på dina soffor efter funktion och övrig inredning. Hos Trademax har vi samlat ett urval av vardagsrumsmöbler i olika utföranden. Allt för att öka din valbarhet och ge dig möjligheten att skapa en innovativ inredning. Föredrar du en rak modell eller vill du ha en svängd soffa? Vi har givetvis båda stilarna!

Vill du ha en 2 sits soffa eller en större soffa?
Kombinera fritt mellan 2-, 3- eller 4-sitsiga soffor som låter dig skapa egna konstellationer beroende på möjligheter och miljö. Ta en titt i vårt sortiment för att se om det finns något som tilltalar dig eller kom in till ett av våra showrooms och provsitt själv. Välkommen!

Du har väl inte missat att vi har 10 års garanti på alla soffor? Dessutom har vi alltid 365 dagars öppet köp och gratis frakt när du handlar nya möbler hos oss!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Antal sittplatser
Färg
Antal personer
Form
Funktion
Bäddmått
Stil
Pris
Utseende