Skippa sidhuvud och gå vidare.

Grått matbord & köksbord

83 st produkter
Visar 24 av 83 produkter
1
...
4

 • När passar ett grått matbord och köksbord?

  När det kommer till matbord och köksbord är grått lätt attmöblera med. Det gäller bara att välja rätt nyans och tänkakontraster. Ett köksbord i mörkgrått trä passar bra in iett vitt kök då det bryter av. Har du mörkare färger passarett ljusgrått matbord bättre. Önskar du en mjukareframtoning kan du välja ett runt köksbord.
 • Vilka nyanser av grått passar till matbord?

  Grå nyanser delas i regel upp i främst tre olika nyanser.Varmare grå toner, kallare toner och den mer neutrala gråtonen. Väljer du ett rejält grått köksbord i en kallare tonså passar det bra med varmare toner på väggarna.
 • Hur kan man inreda med ett grått köksbord?

  Väljer du en neutral ton på exempelvis ett grått köksbordför 6 till 8 personer så kan du matcha med metallfärger. Dukan exempelvis väva in nyanser av guld eller mässing. Ettsmalt matbord i en kallare grå färg passar bra med lilatoner.
 • Hur väljer man rätt matbord?

  Utgå från dina behov och ditt utrymme. Hos oss på Trademaxkan du hitta många olika storlekar och nyanser av gråmatbord till billiga priser online. Från det lilla nättamatbordet i grått till det stora förlängningsbaramatbordet.