Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Matbord i glas och köksbord glas

46 st produkter
Visar 24 av 46 produkter
12

 • Är ett matbord med glasskiva svårt att hålla rent?

  Glas som material är känsligt för till exempel damm ochfingeravtryck, men det är tacksamt nog även lätt att hållarent. Har du ett matbord i glas rengör du det enklast medfuktad trasa och ett bra rengöringsmedel alternativt vanligfönsterputs.
 • Finns det risk för sprickor i ett köksbord av glas?

  Glas är ömtåligare än till exempel sten, trä ellerkompositmaterial och det kan uppstå sprickor om man råkarställa ned något för hårt eller om man belastar bordet förtungt. Ett köksbord med glasskiva håller dock bra förnormalt användande och normal belastning.
 • Hur stort är ett matbord i glas?

  Hos oss på Trademax hittar du matbord av glas i flera olikastorlekar och modeller, så att du enkelt ska kunna hittaditt nya favoritbord oavsett vad du söker. Vi har såvälmindre glasbord perfekta för en middag på tu man hand, somstörre modeller med plats för många.
 • Hur mycket kostar ett Trademax matbord av glas?

  Priserna för våra glasbord varierar utifrån storlek, modelloch design. Gemensamt för de alla är dock att de är mycketprisvärda i förhållande till den kvalitet de håller. Hososs är det enkelt att hitta ett matbord i glas till billigtpris online.