Lantligt matbord & köksbord

35 st produkter
Kampanj
  • Lantligt
608436(1).jpg

Hur ska man tänka när man väljer ett lantligt matbordeller köksbord?

Ditt bord ska vara tillräckligt stort för några extramatgäster. Generösa bordsytor ser alltid trevligt ut ochinbjuder till långa samtal och middagar. Om du inte alltidhar tänkt använda bordsduk är det bra om ytan är tålig. Såär ofta fallet med lantliga matgrupper.

Är en lantlig matgrupp alltid tillverkad i trä?

Inte nödvändigtvis! Ofta har ett lantligt matbord antingenkvar sin ursprungsfärg eller så är det målat i vitt. Menäven bord i metall eller köksbord med kombinationen trä,glas och målade ytor kan ha en tydlig lantlig profil.Matchande stolar eller udda sådana hör till.

Ska mitt köksbord i lantlig stil skötas på någotspeciellt sätt?

Ett lantligt bord har ofta en rustik och tålig framtoning.Det brukar därför sällan vara några problem med skötseln.Att torka av bordet med en lätt fuktad trasa löser deflesta problemen. Handlar det om träytor mår de bra avträolja emellanåt.

Finns det många lantliga träbord hos Trademax?

Vi på Trademax har ett trevligt urval av lantliga bord iolika storlekar och utföranden. Du väljer hemma i lugn ochro och kan mäta upp ytor och kontrollera storlekar. Dubeställer sedan enkelt online och handlar exklusiva bordbilligt.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Stil (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj