Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Matbord i ek och köksbord i ek

66 st produkter
Visar 24 av 66 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

Måltiderna är det som för oss samman och vara ett tillfälle att lära känna varandra bättre. Varje hem mår bra av en trevlig matplats. Samlas kring ett ekmatbord för härliga middagar med vännerna eller den mysiga frukosten med familjen. Hos oss hittar du matbord i ek i alla storlekar och former. Fundera över hur din matplats ser ut och hur många du vill ska kunna samlas där. Ek är ett träslag som är skönt för ögat att vila på och som också är mycket tåligt och hållbart. Spill och lev med ett matbord i ek!

Stilrent med ett matbord i ek

  • Vilken form ska jag ha på ett matbord i ek?

    Ett runt matbord kan vara mycket trevligt då alla vid bordet ser varandra väl. Det är ofta lätt att klämma in en extra stol om det skulle behövas, runda bord passar ofta den mindre matplatsen. Det kan också vara smart att välja ett runt matbord i ek som står på en mittpelare istället för på fyra ben om du har det trångt. Har du öppen planlösning med möbler i räta linjer och modern stil kan det vara fint att bryta av med en rund matsalsmöbel.
  • Hur många får plats vid ett matbord i ek?

    För dig som söker ett matbord i ek med plats för många erbjuder vi långa bord såväl som stora runda bord. Kanske har du i vardagen behov av ett mindre bord men på helgerna ett rejält mycket större? Välj då ett matbord i ek med iläggsskiva!
  • Vilken sorts matbord i ek erbjuder Trademax?

    Hos oss kan du förvänta dig att finna såväl små som stora matbord i det vackra och tåliga materialet ek. Oavsett om du söker ett trevligt bord med många eller få sittplatser erbjuder vi matbord i olika stil och med skiftande siluett till trevliga priser.