Svart matbord

254 st produkter
Kampanj
  • Svart
2229296(1).jpg
När det handlar om att dekorera köket eller matrummet så vill man ha ett matbord som passar många olika stilar och tillfällen. Svart matbord är ett säkert alternativ att lyckas med just detta. Svart är en neutral färg och tenderar att matcha med olika bakgrunder och färger. Det är därför som vi rekomenderar ett svart matbord. Men innan du väljer ett nytt svart köksbord så föreslår vi att du bestämmer dig för vilken form, material och stil som du önskar.

Svart matbord i olika stilar och former

Matbord kommer i många olika stilar och färger. En av de mest populära typerna av matbord är ett svart runt matbord. En av anledningar till att denna kombination är så populär är möjligheten att låta dig vara flexibel med hur du inreder köket eller matrummet. Runda matbord har ingen sida att anpassas för vilket gör det enkelt att ha matbordet där det finns plats. Stolarna placeras enkelt runt om och det ser lika bra ut oavsett antal stolar runt bordet – förutsatt köksbordet är tillräckligt stort. Lägg därtill ett svart köksbord och möjligheterna blir näst intill oändliga. Välj ett svart köksbord där du kan köpa till svart tilläggsskiva och du har skapat ännu en möjlighet. Även rektangulära och kvadratiska svarta matbord är populära och något mer klassiska. I kombination med färgen svart har du därför ett säkert kort för hela familjen eller för mindre antal personer i den lilla bostaden. Vill du vara mer vågad är ett matbord i svart marmor superläckert. Matbord i svart marmor och med svarta bordsben är något som på senare tid blivit allt mer populärt. Det är en modern look och andas dyr design. Svarta matbord från Trademax är ett utmärkt val för en middagsbjudning. Men det är inte allt. Ett svart matbord passar även utmärkt till spelkvällar eller socialisering i goda vänners lag över en fika. Oavsett hur matbordet kommer till användning så kommer svarta matbord alltid att vara moderna. Här på Trademax hittar du ett stort urval av svarta matbord.

Vilken typ av svarta matbord kan jag köpa hos Trademax?

Hos oss på trademax kan du kika på olika svarta matbord i olika storlekar och utföranden. Är det ett runt, fyrkantigt eller ovalt matbord du är ute efter? Vi hjälper dig om du har några funderingar när du ska beställa ditt svarta matbord billigt online hos oss.

Vad är det för material på era svarta matbord?

Vi har matbord i svart i olika typer av utföranden. De flesta är gjorda i olika träslag, men det finns även mat- och köksbord i marmor att välja på om man vill lyxa till det lite.

Hur ska jag tänka när jag väljer matbord?

Det beror helt på vad du tycker om. Välj efter eget tycke och smak. Det viktigaste att tänka över är hur stort bord du behöver och vilken form du vill att bordet ska ha. Är platsen stor eller liten där du tänker placera bordet?

Hur tar jag bäst hand om mitt svarta matbord?

På svarta bort synas det lätt när det blir repigt eller smutsigt. Torka av bordet varje gång som ni har suttit där och ätit eller gjort annat, så att eventuell smuts försvinner. Annars kan något så litet som en vass smula göra en liten repa i matbordet.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj