Skippa sidhuvud och gå vidare.

Matbord i marmor och köksbord i marmor

4 st produkter
Visar 4 av 4 produkter

 • Är ett matbord i marmor känsligt för fläckar?

  Marmor är ett poröst stenmaterial som lätt suger åt sigvätska och kan få beständiga fläckar om man har otur. Bordmed matt yta är särskilt känsliga. För att skydda ettmatbord i marmor kan man med fördel använda glasunderläggsamt vara noggrann med att torka bort spill så fort sommöjligt.
 • Hur rengör man ett matbord med marmorskiva?

  Marmor är som nämnts känsligt för fläckar, vilket innebäratt man också måste vara försiktig med vilkarengöringsmedel man använder. Undvik sura rengöringsmedelmed citron eftersom dessa lätt kan missfärga stenskivan.Välj istället ett milt medel samt en fuktad trasa.
 • Hur mycket väger ett köksbord i marmor?

  Vikten på våra olika marmorbord varierar utifrån respektivebords konstruktion, marmorskivans storlek och tjocklek samtvilken typ av underrede bordet har. I produktinformationenfinns information om hur mycket ett bord väger.
 • Vilka modeller av köksbord i marmor finns hos Trademax?

  I vårt sortiment finner du köksbord av marmor i flera olikavarianter, stilar och storlekar. Vi har både runda,fyrkantiga och rektangulära bord samt underreden i olikamaterial och utföranden. Botanisera bland vårt noga utvaldasortiment av vackra, exklusiva matbord i marmor - ochupptäck fördelarna med att handla både billigt och bekvämtonline.