Rektangulärt matbord

836 st produkter
Kampanj
  • Rektangulär
2098172(1).jpg

Vilka är fördelarna med ett rektangulärt matbord?

Det beror ofta på utrymme. Ett rektangulärt matbord passar de allra flestas behov. Rektangulära matbord är oftast lättare att passa in även i mindre kök och rum. Hos oss på trademax.se hittar du billiga rektangulära matbord online i många storlekar.

Hur matchar man bäst matbord?

Matbordet är hjärtat i bostaden. Många timmar spenderas vid matbordet och därför är det viktigt att hitta det perfekta bordet för just ditt utrymme. Vi har rustika rektangulära matbord, såväl som moderna, retro och klassiska. Med många olika material såsom marmor, järn, högglansigt och olika trä som ek, valnöt och mahogny. Ett matt vitt matbord skapar en mer lantlig känsla och med kaxiga bordsben i stål kan du skapa en industriell känsla.

Hur väljer man rätt storlek på matbordet?

Tänk på att det ska vara lätt att sätta sig vid bordet. Mät därför så du både kan gå runt bordet och sitta bekvämt vid det. Det finns många smarta lösningar med rektangulära matbord som går att dra ut när man behöver fler sittplatser. Det finns även köksbord med iläggsskiva. 

Hur bör man tänka om man ska möblera med matbord i en öppen planlösning?

Tänk på helheten och att matbordet inte ska vara för litet, då det lätt kan se för litet ut. Har du ett större utrymme kan ett rejält rektangulärt matbord i träplank passa perfekt. Vi har ett brett utbud där du kan hitta ditt nya matsalsbord.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Höj och sänkbar
Förvaring
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Antal personer
Förlängningsbart
Form (1)
Med belysning
Funktion
Stil
Stapelbar
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Hopfällbar
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj