Skippa sidhuvud och gå vidare.

Kvadratiskt matbord

32 st produkter
Visar 24 av 32 produkter
12

Populära filtreringar

Ett kvadratiskt matbord har fördelen att inte ta så mycket plats men ändå ge en generös yta. Vill du ha en matplats framför fönstret i köket eller i vardagsrummet är ett kvadratiskt matbord en bra lösning. Hos oss på Trademax hittar du flera modeller av fyrkantiga bord som är både funktionella och dekorativa i olika miljöer. Vi har kvadratiska matbord i olika färger och material och bord som går att förlänga om du vill bjuda in fler. Borden är tillverkade i material av hög kvalitet vilket ger en snygg och lättskött yta som du kan använda med eller utan duk.

Ett kvadratiskt matbord ger gott om plats

  • Hur många platser ger ett kvadratiskt matbord?

    De kvadratiska matbord som finns hos oss på Trademax ger bekväm plats för två till fyra personer att sitta och äta. Är man inte så många blir ett kvadratiskt matbord alldeles lagom för en trivsam måltid och bordet ryms i mindre kök. Väljer du ett bord som går att förlänga öppnar det upp för att bjuda in fler gäster eller tillfällen när du behöver mer plats.
  • Vilka fördelar har ett kvadratiskt matbord?

    De kvadratiska matbord du hittar hos oss på Trademax finns i flera storlekar och i varierande höjd. Vill du ha ett stabilt bord framför soffan kan du välja ett av de lägre stilrena bord som passar in i miljön. Borden finns i olika material och färger. Fördelen med ett kvadratiskt matbord är att det är behändigt och lätt att placera.
  • Hur väljer jag kvadratiskt matbord?

    När du väljer ett kvadratiskt matbord får du ett litet men användbart bord som passar i mindre kök eller i öppna planlösningar. Det du behöver tänka på är att färg och material ska passa in och matcha resten av din inredning. Har du frågor om våra kvadratiska matbord är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundtjänst.