Matbord industriell

319 st produkter
  • Industriell
688696(1).jpg

Varför köpa ett industriellt matbord?

Om du gillar en lite opolerad look kan något av Trademaxmatbord i industriell stil passa dig. Här möts rejälamaterial som trä och stål, som för tankarna till enklassisk fabriksmiljö. Med ett av våra snygga och billigaköksbord sätter du en cool, industriell touch på ditt hem.

Vilka storlekar finns tillgängliga?

I Trademax utbud finns rektangulära, kvadratiska och rundamatbord i olika storlekar, för att du ska hitta en form ochstorlek som passar dina behov. Välj mellan större köksbord,140-180 cm, där ett stort gäng får plats, och mindrevarianter på 60-120 cm, om ditt utrymme är av det mindreslaget.

Passar industriell stil i mitt hem?

Våra matbord i industristil är klassiskt utformade ochpassar i många typer av miljöer. Prova att mäta upp ochvisualisera hur något av Trademax köksbord skulle se ut hosdig innan du slår till. Även om ditt hem är inrett i enannan stil i övrigt kan ett industriellt matbord bli ensnygg brytning mot det övriga möblemanget.

Hur köper jag mitt köksbord?

Har du hittat ditt nya matbord i industristil? Härligt,beställ då enkelt och bekvämt online här på Trademax.se. Omdet uppstår några frågor får du gärna vända dig till vårkundservice.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Förlängningsbart
Form
Funktion
Stil (1)
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar