Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 12 av 12 produkter

Populära filtreringar

Valnöt är ett starkt träslag men också otroligt vackert. Med ett matbord i valnöt har man både en funktionell möbel med också en mycker vacker inredningsdetalj. Som ett alternativ till massiv valnöt kan matbord tillverkas i valnötsfanér och ytterligare ett alternativ är att köpa ett bord i ett annat material som melamin fast med den vackra bruna nyansen av valnöt. Vad man väljer är helt enligt tycke och smak. Vad passar in hemma hos dig, ett chokladbrunt matbord i massiv valnöt eller kanske en lite ljusare variant? Vill du ha ett runt eller fyrkantigt matbord? Kika in till oss på Trademax för att få lite mer inspiration!

Matbord i valnöt med varma färger

  • Är matbord i valnöt i standardhöjd?

    Ja, ett matbord av valnöt har samma standardhöjd som andra matbord. Standardhöjden är helt enkelt den som brukar passa allra bäst för bord man ska sitta och äta vid. Oftast är den höjden ungefär 75 cm. Men lite variation finns det mellan olika modeller, en del är någon centimeter lägre medan andra är någon eller några centimeter högre.
  • Vad gör jag om mitt matbord i valnöt får lösa ben?

    Du kan behöva skruva åt benen på ditt matbord i valnöt när du har använt det ett tag. Det gör du enkelt genom att använda en skiftnyckel för att skruva fast muttrarna som håller fast benen mot bordsskivan. Om bordet har en annan lösning för hur benen sitter fast är du varmt välkommen att höra av dig till oss på kundtjänst så hjälper vi dig vid eventuella frågor.
  • Vilket matbord i valnöt passar i mitt lilla kök?

    Det finns lite mindre matbord i valnöt som passar det lilla köket. Små runda matbord passar ofta mindre kök när man behöver smita runt matbordet utan att fastna i hörnen. Alternativt väljer du ett halvmåneformat matbord som står intill väggen.