Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Runt matbord

165 st produkter
Visar 24 av 165 produkter
1
...
7

Populära filtreringar

Trademax erbjuder dig ett flertal varianter av runt matbord för alla tillfällen. I vårt sortiment av runda matbord kan du välja bland olika material, färger och storlek. Vi har allt från ett enkelt litet runt matbord till ett stort och rustikt matbord där det får plats många matgäster. Ett elegant runt matbord passar i såväl kök, vardagsrum och matsal som ute på verandan. Vi har även ett flertal fina runda matbord som passar i utemiljö. Hos oss på Trademax kan du enkelt välja ett runt matbord som passar just dig.

Ett runt matbord passar i alla hem

  • Vad är fördelen med ett runt matbord?

    Ett runt matbord bidrar till en social miljö då ingen behöver hamna ute på kanten. Ett runt matbord ger matgästerna möjlighet att se alla som sitter vid bordet. Alla matgäster kring bordet kommer naturligt in i gemenskapen. Om du bor på en liten yta passar det bra med ett runt bord med endast ett ben i mitten. Rummet upplevs som lite större om det inte är fyra bordsben som tar upp golvyta.
  • Går det att förlänga ett runt matbord?

    Ibland kan det finnas behov av fler sittplatser runt matbordet än vad du normalt har. Då är det praktiskt med ett runt bord som är förlängningsbart. Trademax erbjuder några olika varianter av runt bord som du enkelt kan göra större. Du drar isär bordet och lägger i den extra bordsskivan i mitten så får du snabbt fler sittplatser.
  • Passar ett runt matbord i ett litet rum?

    Om det är ett litet rum som behöver ett runt matbord så finner du ett passande matbord hos oss. Vi har många fina små runda matbord som passar bra då utrymmet inte är så stort. Både med fyra bordsben och med endast ett ben i mitten på bordet. Ett litet runt matbord är även praktiskt att ha på en balkong.