Matbord i trä

1 040 st produkter
Kampanj
  • Trä
2098431(1).jpg

Vilket träslag är bäst till matbordet?

Matbordet ger hela köket karaktär. Vi har träbord i mångaolika träslag, bland annat björk och furu matbord i olikanyanser. Vill du ha en härlig ombonad eller rustik känsla kan du satsa på ett massivt träbord. Olika träslag är olika känsliga. Behöver du ett mer tåligt bord så kan du med fördel välja ett lackat bord.

Hur inreder man matplatsen som smartast?

Det finns en fördel med att inreda med flexibla matbord. Matbord i trä finns i exempelvis som runda, ovala, fyrkantiga eller avlånga. Genom att välja ett utdragbart, rektangulärt eller fyrkantigt bord så öppnar du upp för att samlas många vid bordet när det behövs.

Hur kan man matcha matbord i trä?

Oavsett vilken nyans eller vilket trä du väljer är det lätt att förändra stilen med hjälp av textilier. Dukar och belysning förvandlar bordet och det är därför lätt att variera. Här hos oss på trademax.se kan du hitta ditt perfekta matbord till ett billigt pris online

Hur tar man hand om ett matbord i trä?

Det beror mycket på vilken typ av bord det är. Vissa bord behöver oljas då och då medans andra bara torkas av. Därförbör du läsa med följande skötselråd.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material (1)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj