Skippa sidhuvud och gå vidare.

Handla för minst 5000:- så BJUDER vi på expeditionsavgiften!

Tid kvar:

Matbord REA

530 st produkter
Visar 24 av 530 produkter
1
...
23

Populära filtreringar

Hitta ditt nya matbord på BLACK FRIDAY REA

Nu är det läge att spana in det nya matbordet på vår Black Friday REA på Trademax. Med nedsatta priser på redan prisvärda alternativ kan du fynda det perfekta köksbordet som passar hemma hos dig. Med ett gediget och vackert matbord piffar du till vardagen och sätter extra snurr på bjudmiddagen. Kika in på vårt sortiment på Trademax.

Hittar jag matbord med iläggsskiva på Black Friday REAN?

Du kan hitta flera varianter av matbord på vår Black Friday REA. På Trademax kan du säkert hitta precis det matbord som passar ditt kök. REAsortimentet är tillfälligt och varorna som är nedsatta i pris försvinner snabbare än annars så vi kan inte garantera tillgången på specifika produkter under en Black Friday REA. Titta även in på vårt ordinarie sortiment av matbord, där finns flera prisvärda alternativ med iläggsskiva. Hör gärna av dig till vår kundtjänst om du behöver ett specifikt matbord så hjälper vi dig gärna hitta rätt!

Hur höga är köksborden på REA?

Du hittar vanliga köksbord på REA som är mellan 70 och 80 cm höga. Det är standardhöjden på ett köksbord. Förr var standarden faktiskt runt 70 cm, men människor är längre idag och nu är de flesta köksbord närmare 75 cm höga, och det finns varianter som är upp till 80 cm. Tänk på att det inte bara är köksbordets höjd som spelar roll, utan även stolarna. Låga stolar och ett högt köksbord kan bli galet. Man brukar säga att det ska vara ungefär 30 centimeters fritt utrymme mellan stol och bord för att det ska vara bekvämt.