Kampanj
  • Trä
1491256(7).jpg

Taklampor är de lampor som ger allmänbelysning i ett rum och blir en vacker inredningsdetalj som hänger ner en bit i rummet. När du väljer en taklampa i trä från oss på Trademax får du den mjuka framtoning på din belysning som naturmaterial ger. Trä är vackert att kombinera med både glas och metall och en taklampa i trä ger ett vackert och behagligt intryck. Du kan också välja att ha en taklampa som inte hänger ner utan sitter som en plafond i taket och sprider ljus i rummet.

Snygg belysning med en taklampa i trä

Vilka fördelar har en taklampa i trä?

Trä är ett behagligt material som skapar en mjuk och ombonad känsla i ditt hem. Eftersom trä passar med både metall och glas kan du hitta flera kombinationer hos oss på Trademax där blandningen av de olika materialen skapar en karaktär åt din taklampa i trä och ger ett behagligt ljus åt rummet.

Var kan jag ha en taklampa i trä?

De taklampor i trä som du hittar hos oss på Trademax finns i flera modeller för att passa in i olika miljöer i ditt hem. En taklampa i trä som hänger ner en bit från taket blir vacker att placera ovanför ett matbord eller en soffgrupp. Vill du ha en taklampa i trä som sitter mitt i rummet kan det vara en fördel att välja en som sitter nära taket.

Hur väljer jag rätt taklampa i trä?

Det viktigaste när du väljer en taklampa i trä är att du har mätt hur högt det är till tak och hur högt du vill att din taklampa ska hänga. Placerar du den ovanför ett bord eller en sittgrupp ska den hänga 60–75 centimeter ovanför bordsskivan. Har du frågor om våra taklampor i trä är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundservice.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material (1)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj