Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Pendellampa & hänglampa

594 st produkter
Visar 24 av 594 produkter
1
...
25

Populära filtreringar

Vad vore ditt hem utan lampor? Inte enbart tråkigt, utan också alldeles för mörkt. Din inredning är inte komplett utan snygga lampor som passar in i ditt hem. En takpendel eller en hängande lampa kan göra allt för stilen och känslan i ditt hem. En taklampa pendel passar utmärkt in i alla hem och kommer kunna ge din inredning det där lilla extra.

Pendellampor & hänglampor av hög kvalitet

 • Vilka typer av pendellampa och hängande lampa hittar jag hos Trademax?

  Trademax har ett stort sortiment pendellampor i olika färger och material. Är du ute efter en svart hängande taklampa eller kanske en nätt pendel i en modern design så har du kommit helt rätt. Du kan enkelt beställa pendellampor och hänglampor online från oss på Trademax. Alla våra pendellampor och hänglampor är alltid av hög kvalitet och till riktigt bra pris.
 • Var passar en pendellampa eller hänglampa bäst?

  En takpendel kan passa riktigt bra in i vardagsrummet. Men en taklampa pendel kan även passa bra in i ditt sovrum. En hängande lampa är också perfekt att placera ovanför köksbordet så att du får ordentlig belysning till läxläsning, middagar och samtal om högt och lågt.
 • Måste en hängande taklampa monteras ovanför ett bord?

  Nej, pendel taklampa eller hängande taklampa behöver inte nödvändigtvis hänga ovanför ett bord. Tänk på att det är viktigt ha många ljuskällor i alla rum för att skapa en trivsam miljö. Då kan det vara snyggt att kombinera pendel lampa, bordslampa och kanske golvlampor i ett och samma rum, det kan aldrig bli för mycket belysning och med rätt ljus i rätt rum skapar du en oas för ditt välmående. Ska du ha en häng lampa i sovrummet är det bäst med varmt ljus. Det ger en mer avslappnad miljö. Vitt ljus är bättre när du behöver koncentrera dig. Utrusta därför hänglampor i kontoret eller vid fåtöljen där du sitter och läser med vitt ljus.
 • Kan man använda LED-lampa i en hängande lampa?

  Att använda LED-lampor i dina pendellampor har många fördelar. LED-lampor är mer energivänliga eftersom de håller längre och drar mindre energi. Det fina med det är att du sparar pengar på din elräkning! LED-lampor blir inte lika varma som glödlampor och kan därför kännas säkrare om du har en taklampa pendel med blottade ljuskällor.