Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 35 produkter
12

Populära filtreringar

Det finns saker som, per definition, är lyxigare än andra. En lampa, eller snarare en juvel, hängandes från taket är just en sådan detalj. Med en takkrona i vardagsrummet skapar du en speciell stämning som du sedan kan anpassa övriga inredningen efter. Takkronan blir då rummets mittpunkt - kronan på verket! Hos Trademax hittar du de klassiska takkronorna i kristall, liksom moderna tappningar på inredningssmycket. Gemensamt för alla är att du får en ljusupplevelse som inte kan skapas av något annat och en inredningsdetalj som lämnar avtryck.

Att välja rätt takkrona för ditt hem

En takkrona i ditt hem tillför en känsla av lyx och elegans som bara en takkrona kan skapa. En vacker utsmyckning som pryder rummet samtidigt som den lyser upp på ett otroligt vackert sätt. Många associerar ordet takkrona med en klassisk kristallkrona, men det finns mängder av olika stilar och design på takkronor. Hos Trademax hittar du allt från lyxiga, klassiska kristallkronor till takkronor i modern design i mässing och krom. Vilken typ av taklampa kristall du ska välja för just ditt hem är en smaksak! En klassisk kristallkrona gör sig vackert i kombination med de flesta inredningsstilar. Kronan blir ett unikt inslag i inredningen som verkligen sätter prägel på rummet och drar blickarna till sig. Om du har en lantlig och romantisk stil hemma så kan du med fördel välja en klassisk kristallkrona som fulländar helhetsintrycket. Om du istället har en modern eller industriell stil så kan du istället välja en takkrona i modern design i mässing eller koppar som sätter pricken över i:et i ditt hem. Oavsett vilken stil du föredrar så hittar du garanterat en takkrona som passar för just ditt hem i hos Trademax. Vi har ett brett utbud där du kan välja mellan de riktigt lyxiga varianterna till lite mindre och billigare takkronor.

 

Billiga kristallkronor & takkronor online

När du väl har valt ut din takkrona så gäller det att veta hur man placerar den rätt. Många väljer att placera takkronan i mitten av ett rum just för att den av naturliga skäl blir rummets centrum och blickfång, till exempel i vardagsrummet. Du kan också välja att placera den i matsalen ovanför matbordet. En taklampa kristall i kombination med ett maffigt matbord en riktigt snygg kombination som är svårslagen och tar ditt matrum till nya höjder. Tänk på att placera din takkrona på en plats där den har utrymme att hänga fritt och gärna där det är lite högre i tak. Dels för att undvika att någon går in i takkronan men också för att takkronor gör sig speciellt vackert där det är högt i tak och sprider sitt ljus på ett näst intill magiskt sätt över rummet. 

Ta en titt i Trademax breda utbud av takkronor och hitta din nya masterpiece till hemmet idag!