Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 6 av 6 produkter

Populära filtreringar

Med en retro taklampa från oss på Trademax ger du ditt hem en spännande och annorlunda inredningsdetalj som ger ett vackert ljus i ditt hem. En retro taklampa har en stilren design som smälter väl in i både modern och äldre inredning.

Ge ditt hem karaktär med en retro taklampa

  • Var kan jag ha en retro taklampa?

    Hos oss på Trademax hittar du retro taklampor i flera modeller som passar in i kök, vardagsrum och sovrum, ja alla rum. Du kan välja om du vill ha en taklampa som hänger ner en bit i rummet eller en plafond. Om du vill skapa en tidstypisk inredning för din retro taklampa passar den bra in tillsammans med enkla former och möbler i teak. 50-, 60- och 70-talet präglades av funktionalism och stramare linjer och textilier i naturmaterial i enkla mönster. De retro taklampor som du hittar hos oss på Trademax passar också bra in i en helt modern inredning vilket kan skapa en spännande effekt.
  • Vilka fördelar har en retro taklampa?

    De retro taklampor som du hittar hos oss på Trademax är nytillverkade efter den lite stramare inredningsstil som utmärkte 50-, 60- och 70-talet. Många av de taklampor som tillverkades då hade kupor i färgat glas och detaljer av trä eller metall. Den stora fördelen med en retro taklampa från oss på Trademax är att den är nytillverkad vilket gör att alla kablar och kontakter håller modern säkerhetsstandard. Har du frågor om våra taklampor i retrostil är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundservice.