Taklampa koppar

98 st produkter
Kampanj
  • Koppar
e9623a9ce8be66047667ad08009b9e37fda35a1b.jpg

Vilken taklampa koppar passar bäst i rummet? En som lyser starkt, eller mjukt, en lampa som sätter färg på rummet eller en lampa som är lite diskret och ger sitt ljus utan att göra särskilt mycket väsen av sig? Taklampor är inte bara lampor utan även inredningsdetaljer som kan göra stor skillnad för inomhusmiljön. På Trademax har vi intressanta varianter, som en taklampa i koppar. Med en kopparfärgad taklampa får man en design som är rustik samtidigt som färgen är varm och mjuk. Är en taklampa koppar något för dig? Kika in och bli inspirerad av vårt sortiment av taklampor på Trademax.

Varma färger med en taklampa i koppar

Hur rengör jag en taklampa i koppar?

Om lampan sitter i vardagsrummet, hallen eller sovrummet blir den lätt dammig. Då kan du rengöra din taklampa koppar genom att torka av den med en mjuk, torr trasa. Om taklampan sitter i köket kan det ibland fastna lite fett i dammet. Då brukar det vara bättre att torka av den med en lätt fuktad trasa och en droppe diskmedel. Ta gärna av lampskärmen och rengör den separat om det går, men undvik att torka av själva glödlampan.

Finns modeller med dimbart ljus i taklampa i koppar?

Du kan hitta koppar taklampa som ger ett diffust ljus genom en lampskärm som inte är helt genomskinlig. Men du kan sätta i glödlampor som ger diffust ljus. Hos välsorterade ljusbutiker finns det många spännande alternativ på glödlampor som du kan komplettera din taklampa koppar med.

Finns det taklampa av koppar med starkt ljus?

Ja, på Trademax har du flera alternativ att välja mellan. Du kan köpa en taklampa koppar och komplettera den med en riktigt stark glödlampa. Med dagens LED-teknik så finns det flera varianter av starkt ljus och med olika belysningsfärg. Alternativt kan du köpa en koppar taklampa som håller flera glödlampor samtidigt, då får du ännu starkare ljus.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj