Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spara upp till 60% på utvalda DUNDERdeals!

Visar 10 av 10 produkter

Populära filtreringar

En rotting taklampa passar verkligen i alla rum, oavsett rumstyp, funktion eller stil på inredning. Vill du skapa en mörkare och rustik stil så väljer du en svart eller brun rottinglampa. Vill du hellre ha en boho-känsla så väljer du en mörkt naturfärgad med detaljer. Och i en skandinavisk eller minimalistisk inredning pryder den ljusa bambun bäst ditt tak. Hos Trademax hittar du prisvärda taklampor i rotting, välj mellan alla våra modeller, storlekar och stilar. Klicka hem dina taklampor i rotting. Frågan är vilken som blir din nya favorit, den naturfärgade eller kanske en svart rotting taklampa?

Vilket rum behöver inte en taklampa i rotting?

  • Passar en taklampa i rotting bra i sovrummet?

    Kanske har du hört att du ska inreda ditt sovrum på ett visst sätt för att sova extra bra? En av detaljerna du ska tänka på i ditt sovrum är just din taklampa. Är placeringen av din taklampa rotting helt eller delvis över din säng är det extra viktigt att du väljer en lätt taklampa i rotting som nästan svävar. Undermedvetet kanske du annars sover med en rädsla för att den tunga lampan ska falla ner på dig.
  • Vilken känsla skapas med en taklampa i rotting?

    Eftersom rotting är ett lätt och luftigt material upplevs ofta rotting lampa tak som luftig, ljus och elegant. En rottinglampa tak släpper igenom bra med ljus och den finns i alla möjliga färger. En mörkfärgad taklampa rotting blir mer av ett statement i ett rum och syns väl, medan en naturfärgad taklampa i rotting smälter in och gör mindre väsen av sig.
  • Vilken modell ska jag välja på taklampor rotting?

    Över ett köksbord vill vi vanligtvis samla ljuset över bordsskivan, då vill du ha en rottinglampa med tydlig öppning nedåt. För mysbelysning kan du gärna välja en oval eller sluten taklampa som inte sprider ljuset lika tydligt. Hitta din taklampa i rotting här hos oss på Trademax.