587364(1).jpg

Fynda en taklampa på BLACK FRIDAY REA

Om du funderat på att köpa dig en taklampa kan det vara dags att slå till nu när vi har Black Friday REA på Trademax. Våra redan tidigare låga priser sänks nu ytterligare ett snäpp och gör det möjligt för dig att fynda ordentligt. Vårt stora sortiment av taklampor ökar möjligheten att hitta precis vad du behöver till ditt hem.

Hur mycket kostar en taklampa på REA under BLACK FRIDAY?

Det finns taklampor i flera olika prisklasser på REA. Allt ifrån en dryg femhundralapp till några tusen kronor. Märk väl att även om prisklassen ligger i det övre spannet kan du ändå räkna med att det är en prisskillnad på Black Friday priset jämfört med det ordinarie priset. När det är REA på Trademax sjunker prisnivån rejält i vissa fall och lite mindre i andra. Är det en taklampa som är med på mellandagsREA eller figurerar på Black Friday kan du säkert göra ett riktigt kap.

Varför har taklampor så olika priser på REA?

En lampa som är tillverkad i ett material av hög kvalitet, där det kanske ingår kristaller i form av prismor, kommer alltid att ligga högre i pris än en taklampa där det är ett simplare material och en ljuskälla som enbart består av några enklare glödlampor. Vissa lampor är helt enkelt svårare att framställa och tar längre tid att tillverka. Dessa kommer alltid att ha lite högre i pris oavsett om det är REA eller ej. På Trademax kan du alltid hitta prisvärda taklampor. Men när det är BLACK FRIDAY REA kan du passa på att göra riktiga fynd i vårt sortiment.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
REA
Leverans 2-6 vardagar
REA