Kampanj
  • Tyg
2096720(1).jpg

Taklampor väcker vanligtvis ingen större uppmärksamhet. Det är orättvist och oförtjänt sett ur taklampans perspektiv. Du kan ändra på detta genom att köpa en taklampa i tyg. Den kommer att synas och ge ett vackert ljus och en mjuk framtoning på rummet. På dagen när lampan inte är tänd, bidrar den ändå till miljön i rummet den hänger i. Välj mellan en plafond i tyg eller gör ett riktigt statement med en stor pendellampa i tyg.

Skapa ett vackert ljus med en taklampa i tyg

Passar taklampa i tyg bra i ett vardagsrum?

Att ha taklampa i ett vardagsrum, är en i dubbel bemärkelse strålande idé. En taklampa i tyg, blir till en viktig inredningsdetalj till den hemmiljö du vill skapa. Du kan välja en taklampa i tyg för att skapa en mjuk och lugn miljö, men den kan också vara en häftig detalj att bryta av en hårdare inredningsstil för att skapa ordentliga kontraster.

Finns det taklampor i tyg i plafondmodell?

En plafond innebär egentligen att taket är plant och att en lampa sätts dikt an mot taket. I äldre tider fanns målningar och stuckaturer runt taklampor. Att måla i taket och ha stuckaturer i nybyggda bostäder, är idag sällsynt. Därför passar en tyglampa i plafondmodell ypperligt i de nya och moderna hemmen och skapar både nytta och är en fin inredningsdetalj. En plafond i tyg har oftast en stomme av stål och i lampans underkant finns en skiva som sprider ljuset på ett behagligt sätt. Hos oss på Trademax kan du köpa taklampa i tyg i många olika modeller.

Kan jag ha flera taklampor i tyg i samma tak?

En kul idé! Du kan välja att ha flera taklampor i samma tak. Vill du ge dem lite uppmärksamhet väljer du taklampor i olika tyger, färger och hänghöjd. Med en sådan ljusinstallation kommer du ge dina gäster en riktigt wow-upplevelse.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material (1)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj