Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Taklampa i tyg

9 st produkter
Visar 9 av 9 produkter

Populära filtreringar

Taklampor väcker vanligtvis ingen större uppmärksamhet. Det är orättvist och oförtjänt sett ur taklampans perspektiv. Du kan ändra på detta genom att köpa en taklampa i tyg. Den kommer att synas och ge ett vackert ljus och en mjuk framtoning på rummet. På dagen när lampan inte är tänd, bidrar den ändå till miljön i rummet den hänger i. Välj mellan en plafond i tyg eller gör ett riktigt statement med en stor pendellampa i tyg.

Skapa ett vackert ljus med en taklampa i tyg

  • Passar taklampa i tyg bra i ett vardagsrum?

    Att ha taklampa i ett vardagsrum, är en i dubbel bemärkelse strålande idé. En taklampa i tyg, blir till en viktig inredningsdetalj till den hemmiljö du vill skapa. Du kan välja en taklampa i tyg för att skapa en mjuk och lugn miljö, men den kan också vara en häftig detalj att bryta av en hårdare inredningsstil för att skapa ordentliga kontraster.
  • Finns det taklampor i tyg i plafondmodell?

    En plafond innebär egentligen att taket är plant och att en lampa sätts dikt an mot taket. I äldre tider fanns målningar och stuckaturer runt taklampor. Att måla i taket och ha stuckaturer i nybyggda bostäder, är idag sällsynt. Därför passar en tyglampa i plafondmodell ypperligt i de nya och moderna hemmen och skapar både nytta och är en fin inredningsdetalj. En plafond i tyg har oftast en stomme av stål och i lampans underkant finns en skiva som sprider ljuset på ett behagligt sätt. Hos oss på Trademax kan du köpa taklampa i tyg i många olika modeller.
  • Kan jag ha flera taklampor i tyg i samma tak?

    En kul idé! Du kan välja att ha flera taklampor i samma tak. Vill du ge dem lite uppmärksamhet väljer du taklampor i olika tyger, färger och hänghöjd. Med en sådan ljusinstallation kommer du ge dina gäster en riktigt wow-upplevelse.