Svarta taklampor

1 621 st produkter
Kampanj
  • Svart
c03c4f4460d3ea04c062eeed77f8a90a718a1b5c.jpg

Vad har ni för svarta taklampor på Trademax?

Hos oss hittar du många olika taklampor med svart design. Exempelvis den klassiska taklampan med rund, svart skärm och en stor glödlampa, men även futuristiska strukturer som är intressanta att titta på. Svart är väldigt lätt att kombinera, oberoende om du har flera färger i ditt hem eller monokromatisk inredning. Modellen på lampan bestämmer om den kommer att dra till sig all uppmärksamhet eller vara blygsam och enkel.

Passar en svart taklampa i köket?

När man sitter vid matbordet vill man gärna ha en varm och mysig belysning, utan att trötta ut ögonen och lysa upp hela rummet. Därför brukar du ha en taklampa hängande över köksbordet, eller eventuellt över en köksö. En svart taklampa passar mycket bra till köket, speciellt om du har svarta detaljer på skåpsluckor, stolar, bord och andra köksmöbler. Men det går även bra mot ett vitt köksbord. Den stora kontrasten mellan vitt och svart är snyggt och med en och annan färgklick i inredningen kan du balansera ut det.

Passar en svart taklampa till ljus inredning?

Kontrasten mellan ljust och mörkt är behagligt för ögat så självklart passar en svart taklampa till en ljus inredning. Dessutom behöver en svart taklampa inte se dyster ut. Kom ihåg att designen gör mycket. En taklampa med många glödlampor hängande i ett fint mönster blir perfekt mot en krämfärgad vägg, eller en taklampa som kombinerar svart och grått, eller svart och genomskinligt material. Våga testa olika kombinationer och låt dig inspireras av de modeller vi erbjuder här på Trademax.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj