Kampanj
587364(1).jpg

Plafond är den perfekta takbelysningen för utrymmen som kräver god belysning men där du vill ha en lampa som tar minimalt med plats. En plafond tillför lika god allmänbelysning som vilken annan taklampa som helst men utan att ta alltför stor plats. Du kan med fördel välja en plafond som belysning i förrådet eller hallen. Plafonder är lika snygg som praktisk belysning och är därför ett utmärkt val som takbelysning i ditt hem! Hos Trademax kan du välja ur ett brett utbud av plafonder och taklampor i många olika utföranden, färger och storkekar. 

Välj rätt plafond för ditt hem!

I Trademax breda utbud av plafonder finns en modell som passar nästan alla hem och rum! Det är egentligen bara din egen fantasi som sätter gränser! Att välja rätt plafond för just ditt hem beror till stor del på din personliga smak och inredningsstil. Hos oss kan du välja mellan moderna plafonder i krom, stål och aluminium eller lite lyxigare och exklusiva modeller i kristall. Eller varför inte välja en unik och annorlunda plafond i färg eller mönster som sätter karaktär till rummet och blir ett blickfång i taket? En annan viktigt aspekt att fundera över är vilken funktion du vill att din plafond ska fylla och vilket behov av belysning du har. 

 

Inredningstips för plafonder

I hallen kan du med fördel välja en plafond i häftig design som samtidigt ger god allmänbelysning. Genom att låta en snygg plafond stå i centrum i hallen lyfter du helhetsintyrycket i rummet och imponerar på dina gäster när du får besök. I vardagsrummet kanske du istället vill välja en lyxigare plafond i kristall som ger rummet en känsla av exkluisvitet. Eller tilltalas du mer av en trendig plafond i mässing eller koppar? Då kan du naturligtvis välja det istället! Kanske vill du helt enkelt bara ha en enkel och diskret plafond för att lysa upp ditt hem! Oavsett vilken typ av plafond och stil du söker så hittar du det i Trademax breda sortiment. 

Du fäster enkelt din plafond med krokupphängning i taket. En plafond kan också med fördel användas som vägglampa. 

 

Vilken typ av lampa ska jag välja till min plafond?

Hos Trademax hittar du flera plafonder med LED. LED-kampor är ett miljövänligt och mer energisnålt alternativ till traditionella glödlampor. Genom att välja en plafond med LED så spar du både på miljön och plånboken. Bra va? Till de plafonder som inte är kompatibla med LED kan du istället välja en vanlig glödlampa. Hos Trademax hittar du mängder av billiga plafonder online! Ta en titt i vårt breda utbud av plafond och takbelysning redan idag! 

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Dimbar
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj