Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Visar 24 av 137 produkter
1
...
6

Populära filtreringar

När du behöver en taklampa med bra belysning och som tar minimalt med plats är det en plafond från Trademax som du ska välja. Vi har ett brett utbud av snygga plafonder i olika färg, utförande och storlek. Du kan välja just den plafond som passar din personliga inredningsstil. En snygg plafond i taket ger ett fint ljus utan att lampan hänger ner och är i vägen. En enkel och diskret plafond kanske är det rätta valet för dig. Eller kanske du föredrar en exklusiv och lyxig plafond i kristall?

En plafond sprider ett fint ljus i ditt hem

 • Passar en plafond i alla rum?

  Oavsett vilket rum det gäller är det lämpligt med en plafond. Du kan sätta upp en plafond i ett vardagsrum, sovrum, hall, kök, gillestuga eller i en garderob. En snygg plafond är ett utmärkt val i ett rum med låg takhöjd. En plafond från Trademax blir en fin inredningsdetalj i alla typer av rum.
 • Ger en plafond ett bra ljus?

  Hur mycket ljus en plafond ger beror på vilken modell det gäller. Du kan få exakt det ljus du behöver genom att välja rätt typ av plafond. Vi har plafonder som ger en stor spridning på ljuset om du önskar det. Vill du istället ha en plafond som ger en punktbelysning har vi det med. Oavsett vilket ljus du vill att din plafond ska ge så hittar du den hos oss på Trademax.
 • Finns det dimbar plafond?

  Hos oss på Trademax har du ett flertal dimbara plafonder att välja bland. Du kan enkelt variera ljusstyrkan i olika steg. Det kan vara skönt att dämpa ljuset lite när du vill ha en avkopplande mysbelysning.
 • Ingår det ljuskälla i en plafond?

  I vårt sortiment har vi plafond både med och utan ljuskälla. Du ser under fliken specifikationer vad som gäller för den valda plafonden.