Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Visar 24 av 47 produkter
12

Populära filtreringar

En taklampa av glas ger ett speciellt sken eftersom ljuset flödar åt olika håll i rummet. Hos oss på Trademax hittar du ett flertal modeller där glaset används på olika sätt. Du kan välja allt från en tidlös glittrande taklampa med prismor till en stilren taklampa i rökfärgat eller matt glas. En taklampa i glas kan placeras som allmänbelysning eller över ett bord för att få ett behagligt ljus i rummet. Du kan välja olika styrka på glödlamporna för att reglera hur starkt ljus du vill ha eller montera in en dimmer.

Vacker belysning med en taklampa av glas

  • Vilka fördelar har en taklampa av glas?

    En taklampa av glas ger ett generöst ljus som sprider sig väl i rummet och ger en harmonisk känsla. Hos oss på Trademax kan du välja mellan en taklampa i glas som hänger ner en bit i rummet eller en mer diskret som sitter monterad vid taket. Väljer du en lampa som hänger ner blir den en del av rummets dekoration.
  • Hur placerar jag en taklampa av glas?

    En taklampa av glas måste hänga så högt att det inte finns risk att man slår i den när man går förbi. Placerar du den ovanför ett bord brukar 70-80 centimeter ovanför bordsskivan bli en bra höjd. Då kan man fortfarande se den som sitter på andra sidan bordet. Hos oss på Trademax hittar du flera modellerr som passar både mitt i rummet och ovanför ett bord.
  • Hur sköter jag en taklampa av glas?

    En taklampa av glas kan samla damm och smuts och därför behöver du regelbundet rengöra den. Du kan använda glasspray och det enklaste är att plocka loss kupan eller kuporna och diska i ljummet vatten med lite diskmedel. Glasprismor kan också tvättas med glasspray. Har du frågor om din taklampa av glas är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.