Taklampa mässing

53 st produkter
Kampanj
  • Mässing
1815683(5).jpg

När du letar efter vacker rumsbelysning är en taklampa i mässing ett bra och dekorativt alternativ. Du kan välja bland ett flertal modeller hos oss på Trademax. Välj mellan en lampa i endast mässing eller en lampa där mässingen kombineras med vackra glaskupor, prismor eller andra detaljer som gör lampan unik. Vill du ha en taklampa i mässing som hänger en bit ner i rummet eller är en plafond finns det både klassiska och modernt stilrena armaturer i vårt sortiment. En taklampa i mässing ger elegans åt rummet och sprider ljuset i på ett naturligt och behagligt sätt. Vill du anpassa ljuset kan du komplettera med en dimmer.

Elegant taklampa i mässing

Vilka fördelar har en taklampa i mässing?

En taklampa i mässing har en lyster som gör att den ger ett elegant intryck och smälter in i miljön på ett naturligt sätt. Hos oss på Trademax hittar du flera modeller med skärm eller kupor av glas vilket gör att ljuset sprids över hela rummet. Du kan också välja en taklampa i mässing med tidlösa glasprismor som glittrar vackert i regnbågens alla färger.

Var passar en taklampa i mässing?

En taklampa i mässing passar i de rum där du vill ha bra belysning som når ut i hela rummet. Om du kompletterar din taklampa med en dimmer blir det lätt att variera effekten och skapa en stämningsfull belysning i matrummet eller vardagsrummet. Väljer du en av de mindre modellerna blir en taklampa i mässing en bra belysning i hallen.

Hur sköter jag en taklampa i mässing?

En taklampa i mässing behöver inte mycket skötsel men till blank mässing kan du använda polermedel för att behålla glansen. Glaskupor, prismor och andra glasdetaljer behöver torkas av med en fuktig trasa eller diskas. Har du frågor om de taklampor av mässing som finns hos oss på Trademax är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj