Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 48 produkter
12

Populära filtreringar

En taklampa ger ljus inomhus och med olika taklampor kan man variera det ljuset. I vardagsrummet vill man kanske ha ett mjukt ljus som går ut i hela rummet medan man i köket vill ha en koncentrerat ljus över köksbordet där man äter. Dessutom har taklampan själv en stil som ska passa in. Men en taklampa med färg av guld får man en ljuskälla som passar in i många hem men samtidigt ger lite klass på belysningen. Hos oss på Trademax har vi lite olika modeller av taklampa i guld. Kika in hos oss och se vad som passar bäst hemma hos dig.

Taklampa med färg av guld ger klass på belysningen

  • Vilken glödlampa passar en taklampa i guld?

    I en taklampa guld används som regel en glödlampa med sockel E27. Den kallas också stor-sockel. Även om den gamla tekniken med glödtråd inte används längre har många LED-lampor samma sorts sockel. Det finns taklampor med andra sockeltyper. Titta på specifikationerna för taklampan du har så står det vad du ska använda.
  • Hur fäster jag en guld taklampa i taket?

    En taklampa med färg av guld hänger man upp på en takkrok. Om du byter ut en taklampa finns det med all säkerhet redan en takkrok, i annat fall borrar du ett hål i taket och fäster en takkrok med plugg. Det är inte så svårt men du behöver använda en stark borr om taket är gjort av ett hårt material som betong. Hör av dig till oss om du stöter på problem så hjälper vi dig.
  • Kan jag justera höjden på en taklampa guld?

    Om du har en taklampa med färg av guld som hänger ned från taket så kan du justera höjden på den. En lampa som hänger ner måste ju hänga på rätt höjd oavsett vilken takhöjd man har.