Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 146 produkter
1
...
7

  • Är det praktiskt med en vit taklampa?

    En vit taklampa är ett perfekt sätt att lyfta atmosfären i rummet. Du kan kika på våra modeller här på Trademax. Vita taklampor kan komma i alla möjliga storlekar och designer. En del är väldigt klassiska, andra är iögonfallande konstverk med snirkliga former i glas. En fördel med en taklampa som har vit skärm att den reflekterar ljuset bättre. Det blir perfekt att hänga en över fåtöljen där du spenderar dina lästimmar.
  • Ska jag ha varmt eller kallt ljus i en vit taklampa?

    Det bästa med en vit taklampa är att du kan använda den med både kallt eller varmt ljus. Du kan även välja att ha en graderbar belysning, för att anpassa ljuset till olika tillfällen. Vit är en neutral färg, så den passar till båda ljustyperna. Har taklampan ytterligare en färg förutom vit, som exempelvis blå, kanske ett kallt vitt ljus passar bättre. Men skulle lampan ha detaljer i koppar eller trä kommer ett varmt ljus skapa en bättre harmoni. Är lampan alltså inte helvit kan du låta färgerna på designen bestämma vilket ljus den ska ha.
  • Blir inte en vit taklampa smutsig?

    Precis som alla ytor blir taklampor också dammiga. Din vita taklampa kommer att samla lika mycket damm som en lampa i en annan färg. Skillnaden är att det på vitt kan synas mycket tydligare. Har du taklampan i ögonhöjd, till exempel ovanför matbordet, kan du torka av den regelbundet med en fuktig trasa när du städar. Det räcker med det för att hålla den fräsch och vit.