Kampanj
  • Bambu
1442636(4).jpg

Taklampor i bambu är inte tunga och ger ett snyggt och bra ljus. Låt lampan bli ett blickfång och ett smycke i rummet. På Trademax säljer vi många olika modeller och typer av bambulampor för köket, sovrummet, hallen eller köket. Oavsett om du söker en taklampa som ska ge bra allmänbelysning eller mer stämningsfull mysbelysning så hittar du den här hos oss. Taklampor i bambu väger inte mycket och kan hängas nästan var som helst. Är du ute efter en taklampa, kanske en pendel eller en plafond. Ska din lampa vara naturfärgad i mörk eller ljus bambu eller söker du en svart?

Välj en taklampa i bambu hos Trademax

Vilken taklampa i bambu passar bäst över ett matbord?

Söker du en taklampa att placera ovan matbordet och vill att den ska vara gjord av bambu? Då ska du antingen köpa en större pendel som hänger ner och lyser upp det runda bordet eller så satsar du på en pendel med flera mindre lampskärmar. Du kan välja mellan smal eller grövre bambu som skapar olika stil och känsla i rummet.

Fungerar en taklampa i bambu som allmänbelysning?

Vill du ha en taklampa till vardagsrummet eller en hall och önskar att den är gjord i bambu? Då kan du gärna välja en klotformad pendel med mindre öppning nedtill. Är den tätvävd ger den ett mjukare ljus och är den gles i väven kan du skapa ett starkare ljus med rätt val av glödlampa.

Vilken känsla skapar en taklampa i bambu?

Naturmaterial som bambu ger en skön och mjuk känsla i rummet. Matcha gärna din taklampa med fler detaljer av bambu såsom sittpuffar, soffbord eller fåtöljer. Om du väljer en svart bambulampa får du ett mer stilrent och skarpt intryck medan den naturfärgade taklampan smälter in i rummet och ger ett mildare intryck.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Materialval (1)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj