InnovaGoods

InnovaGoods – innovativa och trendiga produkter

InnovaGoods är varumärket för dig som söker smarta lösningar och trendiga produkter som förenklar vardagen. InnovaGoods erbjuder produkter som kommer väl till hands i hemmet och brukar väldigt uppskattade presenter.

Vad kan jag hitta från InnovaGoods?

Här på Trademax har vi ett brett sortiment av InnovaGoods produkter. Vi har bland annat InnovaGoods Home Led bordslampa, InnovaGoods luftfuktare med aromadiffuser, InnovaGoods transparenta sminkförvaring och InnovaGoods tvålpump för barn. Allt detta och mycket mer erbjuder vi dig till lockande priser!


Vad är de bästa produkterna från InnovaGoods för presenter?

Varumärket har mängder av produkter som många hade uppskattat att få i present. InnovaGoods erbjuder exempelvis en luftfuktare med aromaterapi i serien Home Decoration, en ansiktsbastu i serien Wellness Beuté, en såpbubbelmaskin i serien Gadget Kids och popcornmaskin i serien Kitchen Fun. Givetvis hittar du InnovaGoods fantastiska produkter hos oss på Trademax.


Vad är de bästa produkterna från InnovaGoods för att organisera hemmet?

För den som vill få det mer organiserat i hemmet har InnovaGoods bland annat skoförvaring i serien Home Organize, transparent sminkförvaring i serien Wellness Beuté, smyckesskåp med spegel i serien Home Decoration samt badrumsförvaring i serien Home Houseware. Du hittar dessa produkter och ännu mer från InnovaGoods hos oss på Trademax till riktigt bra priser.

Visar 76 prisvärda produkter
brandBanner
Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Stil
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Kampanj