InBed

Visar 1 prisvärda produkter

InBed - Sveriges skönaste sovrum

Med ambitionen om att skapa Sveriges skönaste sovrum levererar InBed sängar med exklusivitet, kvalitet och design. InBed erbjuder ett brett sortiment av kontinentalsängar och sängtillbehör där färg, form och komfort står i centrum.

Sortera på

Exklusivitet, kvalitet och design med InBed

InBed är ett svenskt företag som tillverkar snygga, designade sängar av hög kvalitet. Sängarna tillverkas för hand i Sverige av hantverkare med många års erfarenhet och kunskap. Med svenskt, närproducerat trä, hållbara tyger och exklusiva detaljer designar och tillverkar InBed högkvalitativa sängar med optimal komfort. Med en säng från InBed får du en riktig kvalitetssäng som du kan njuta av i många år framöver. De väl genomtänkta, exklusiva detaljerna i äkta silver, tillverkade av InBeds egen juvelerare, gör att du verkligen får en säng med det lilla extra.


Svenskt handtillverkade möbler i hållbara material

InBed syr, klär, spikar och bygger sina möbler i en och samma fabrik i Sverige. Deras hantverkare har mångårig erfarenhet av sängtillverkning vilket ger en hög kvalitet. För InBed är hållbarhet och kvalitet en självklarhet och de arbetar uteslutande med återvinningsbart material. Möblerna är byggda av svenskt närproducerat trä, tygerna är ÖKO-tex-märkta och jeanstyger är av ekologisk bomull, märkta med EU-blomman. InBed väljer sina samarbetspartners med stor omsorg och använder bara leverantörer som kan leverera det bästa på marknaden.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Bäddmått
Komfortzoner
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar