InBed

37Produkter

InBed - Exklusivitet, kvalitet och design

InBed är ett svenskt företag som tillverkar snygga, designade sängar av hög kvalitet. Sängarna tillverkas med stor precision och omtanke och varje säng tillverkas för hand i Sverige av hantverkare med mångårig erfarenhet och stor kunskap. Med svenskt, närproducerat trä, hållbara tyger och exklusiva detaljer designar och tillverkar InBed högkvalitativa sängar med optimal komfort.

Populära filter:

Sveriges skönaste sovrum med InBed


Med ambitionen om att skapa Sveriges skönaste sovrum levererar InBed sängar med exklusivitet, kvalitet och design. InBed erbjuder ett brett sortiment av kontinentalsängar och sängtillbehör med färg, form och komfort står i centrum. Med en säng från InBed får du en riktig kvalitetssäng som du kan njuta av i flera år framöver. De väl genomtänkta, exklusiva detaljerna i äkta silver, tillverkade av InBeds egen juvelerare, gör att du verkligen får en säng med det lilla extra.


Svenskt handtillverkade möbler i hållbara material


InBed syr, klär, spikar och bygger sina möbler i en och samma fabrik i Sverige. Deras hantverkare har mångårig erfarenhet av sängtillverkning vilket ger en hög kvalitet. För InBed är hållbarhet och kvalitet en självklarhet och de arbetar bara med återvinningsbart material. Möblerna är byggda av svenskt närproducerat trä, tygerna är ÖKO-tex-märkta och jeanstyger är av ekologisk bomull, märkta med EU-blomman. InBed väljer sina samarbetspartners med stor omsorg och använder bara leverantörer som kan leverera det bästa på marknaden.

Filter
Kategori
Komfortzoner (st)
Färg
Serie
Längd
Från(cm)
-
Till(cm)
Bäddmått
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Visa endast kampanj
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Leverans inom 2-6 vardagar