WOODS

Wood’s – förbättrar inomhusklimatet

Inomhusluften är inte alls lika ren som vi tror. Faktum är att den ofta är mer förorenad än utomhusluften. Därför har Wood’s skapat luftfuktare, avfuktare och luftkonditionering som håller inomhusluften ren och i trivsamma temperaturer.

Vad erbjuder Wood’s för produkter?

Wood’s erbjuder luftfuktare, avfuktare och luftkonditionering. Hos oss på Trademax kan du exempelvis hitta luftfuktaren Vienna, avfuktaren AD20 och luftkonditioneringen 12000. Klicka dig runt hos oss och hitta den Wood’s produkten som bäst passar dina behov.


Säljer Trademax enbart luftfuktare, avfuktare och luftkonditionering från Wood’s?

På Trademax säljer vi även Wood’s utbytesfilter och luktsaneringsaggregat. Utbytesfiltret hjälper dig att förlänga livslängden på din avfuktare medan luktsaneringsaggregatet hjälper dig bli av med obehagliga lukter i hemmet.


Renar Wood’s produkter verkligen luften?

Wood’s anser att alla ska ha rätten till att andas en så ren luft som möjligt. Därför arbetar de hårt med att ta fram produkter som renar luften och gör ditt hem hälsosammare. Wood’s passion för ren luft hjälper dem inte bara med att skapa bra produkter utan även att fortsätta sin utveckling mot att hitta ännu bättre lösningar.

Visar 13 prisvärda produkter
brandBanner
Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Pris
Från(kr)
Till(kr)