Sammetsfåtölj

101 st produkter
Kampanj
  • Sammet
1998416(1).jpg

Vill du också följa sammetstrenden utan att det för den skull ska behöva kosta skjortan? Då har du hittat helt rätt! Förhöj myskänslan i vardagsrummet eller sovrummet med en sammetsfåtölj från Trademax. Hos oss hittar du trendiga fåtöljer i underbart lent sammetstyg i en rad olika färger, storlekar och stilar – givetvis för alla plånböcker. Här finns något för såväl det klassiska som det moderna hemmet. Botanisera dig fram och hitta just din favorit. Du beställer den enkelt i vår webbshop och sedan levererar vi den snabbt och säkert hem till dig.

Trendigt och tidlöst med en sammetsfåtölj

Inredningstrenden med fåtöljer i sammet är här för att stanna. Mixen av det moderna och det traditionella faller allt fler på läppen. Sammet ger känslan av lyx och flärd, samtidigt som det är ett otroligt mjukt och mysigt material. Därför kan vi inte tänka oss något bättre än en fåtölj i sammet, en klockren möbel och inredningsdetalj som sätter pricken över i:et i hemmet. Kanske är det därför våra sammetsklädda Howard- och Chesterfieldfåtöljer är två av våra storsäljare. Vad sägs till exempel om att ge hemmet ett oväntat lyft med en klassisk Chesterfieldfåtölj i kornblå sammetskostym, eller imponera med en tidlös Howardfåtölj i puderrosa sammetsfodral? En extra förgyllande detalj är de vackra mässingnitar som pryder många av våra klassiska modeller. Föredrar du en inredningsstil med renare linjer och avskalad känsla men ändå eftersträvar den sammetslena känslan, kan du givetvis också hitta mer stilrena sammetsfåtöljer i vårt sortiment.

Trademax erbjuder sammetsfåtöljer i färgerna kornblå, blå, grå, rosa, brun, beige och svart. Samtliga gör sig bra på egen hand i rummet, men kan med fördel kompletteras med allt från en hel sammetslen soffgrupp till en fyra-, tre- eller tvåsitssoffa. Fullända looken och gör rummet komplett med prydnadskuddar, pläda, mysig belysning och liknande inredningsdetaljer. Oavsett vad du väljer att komplettera din fåtölj med, finner du det hos oss på Trademax.

 

Rengöring av sammet

Sammet är ett otroligt fint och mjukt material som tillverkas av 100% bomull. Sammet tål inte vattentvätt och bör därför heller inte blötas ner om möjligt. Materialet drar lätt till sig damm och rekommenderas därför att dammsugas med mjuk borste för att avlägsna damm på bästa, och mest skonsamma sätt. Borsta försiktigt rent din sammetsfåtölj kontinuerligt med en mjuk borste för att hålla tyget rent och fräscht. Visst, sammet kanske kräver lite mer vård och underhåll än andra material, men med rätt guidning och hjälpmedel tycker vi helt klart att det är värt lite extra möbelvård med tanke på den oslagbara känslan du får av en sammetsfåtölj.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Materialval (1)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj