categoryTopBlock

Skinnfåtölj & Läderfåtölj

453st produkter
Fåtölj
Kampanj

En vintage skinnfåtölj sätter tonen i inredningen, oavsett vilken stil du har. Det är lika rätt att placera en sliten skinnfåtölj i ett färgglatt, lite rörigt vardagsrum som i en avskalad skandinavisk miljö. Eller varför inte matcha en brun skinnfåtölj med den trendiga industristilen? Läderfåtöljer har förmågan att förflytta oss tillbaka i tiden, men är ändå ypperliga att blanda med modern inredning. Trademax har allt från en retro skinnfåtölj med design inspirerad av en Barcelona fåtölj, till en engelsk skinnfåtölj i Chesterfield stil.

Definiera ditt hem med en skinnfåtölj eller läderfåtölj

En vintage skinnfåtölj är en klassisk sittmöbel som aldrig går ur tiden. Den passar in i de flesta miljöer och ger rummet en stor portion karaktär och attityd. Det något speciellt med möbler i skinn! De känns naturliga, doftar gott och blir bara snyggare med tiden. Väljer du en skinnfåtölj från Trademax kan du dessutom vara säker på att den är tillverkad med högkvalitativa material, just för att den ska hålla länge.

En vintage läderfåtölj ger en rustik men ändå mjuk känsla. Den är modern samtidigt som den är tidlös. Kanske är det därför den blivit så populär genom åren, och alltid känns lika aktuell. Vårt sortiment av skinn- och läderfåtöljer är stort, så att du ska ha chansen att hitta den perfekta modellen för just dig. Välj en sittmöbel som smälter in med resten av inredningen, eller bryt av med en som sticker ut och blir en fokuspunkt i rummet. Välj antingen en svart, vit, röd eller brun skinnfåtölj och komplettera den gärna med en matchande fotpall för den ultimata myshörnan där du kan vara för dig själv en stund. Trademax erbjuder lägsta prisgaranti och levererar alltid säkert och snabbt med fri frakt!

 

Rengöring skinnfåtölj

Se till att ta hand om dina möbler och förläng på så sätt livslängden. En gång i veckan är det bra att dammsuga med en mjuk borste. Torka av fåtöljen med en fuktig trasa och smörj in den med ett lager läderbalsam, Var noga med att kolla att det är ett medel speciellt avsett för skinnmöbler. Vid eventuella fläckar på din skinnfåtölj duttar du försiktigt med en fuktig trasa, gnugga aldrig. Trademax har ett brett utbud av rengöring och behandling för möbler i läder och konstläder. Hos oss hittar du det bästa från Leather Masters sortiment av rengörings- och behandlingsprodukter. Fråga oss gärna om du vill veta vilken av Leather Masters produkter som passar din skinnfåtölj!

 

 

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Materialtyp
Antal personer
Form
Funktion
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj