Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Rottingfåtölj

1 st produkter
Visar 1 av 1 produkter

Populära filtreringar

  • Var kan jag ha en rottingfåtölj?

    Det finns olika sorters rottingfåtöljer som kan användas både för inom- och utomhusbruk. Tänk på att konstrotting fungerar bra utomhus medan naturlig rotting är ett fuktkänsligt material som mår bäst inomhus eller i uterummet. Rottingfåtöljen kan placeras exempelvis i vardagsrummet eller som en extra sittplats i sovrummet. Utomhusfåtöljer kan till exempel passa bra på terrassen, på balkongen eller ute i trädgården. Även om fåtöljerna i konstgjord rotting är anpassade för utomhusbruk, är det ändå bra att skydda dem från regn, frost och snö. Rottingen kan skadas om det utsätts för för mycket fukt eller direkt solljus. Annars så är rotting ett starkt och tåligt material med en lång hållbarhet.
  • Hur sköter jag om min rottingfåtölj?

    Vid rengöring av möblerna är det viktigt att vara lite mer försiktig med just den naturliga rottingen, till skillnad från den konstgjorda. Du kan exempelvis lätt rengöra fåtöljerna genom att helt enkelt borsta av dem med en borste. Utemöblerna kan till exempel göras rena med en fuktig trasa.
  • Vad kännetecknar en rottingfåtölj?

    Den fint flätade rottingen gör att fåtöljen väger inte så mycket och den är även lätt att förflytta, samtidigt som konstruktionen med stål- eller träram även gör fåtöljerna hållbara och robusta. Rotting är ett naturligt och levande material som kommer från rottingpalmen. Konstrottingen är däremot gjord i PE-rotting, vilket är en väderbeständig plast som passar bra att ha utomhus. Vanliga färger på rottingfåtöljerna är svart, grå och brun. Flera av rottingfåtöljerna är dessutom handvävda i äkta rotting.