Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 28 produkter
12

Populära filtreringar

Det går att kombinera klassiska fåtöljer med en modern inredning. Du tar tillvara det som design- och funktionsmässigt utmärker en klassisk fåtölj, men din fåtölj är tillverkad av moderna material som är hållbara och lättskötta. Här på Trademax erbjuder vi klassiska fåtöljer som följer med i sin tid.

Klassiska fåtöljer i modern tid

  • Vad utmärker klassiska fåtöljer?

    Kommer du ihåg hur dina mor- eller farföräldrar satt och myste i sina fåtöljer? De satt så bekvämt att de plötsligt kunde slumra in. Deras klassiska fåtöljer hade riktigt tjock stoppning. Klädseln kunde vara av tyg eller i skinn. Fåtöljerna hade nitar och band som stilmässigt band ihop trä med klädsel. Möblerna var så fina att det knappt märktes om de var något slitna på ett eller annat ställe. Hos oss på Trademax hittar klassiska fåtöljer som efterliknar äldre tids möbler, men med material som håller länge.
  • Är en klassisk fåtölj bekväm?

    En klassisk fåtölj är alltid lite storslagen. Den klassiska fåtöljen har oftast breda och höga armstöd. Du kan luta dig tillbaka mot ett rejält ryggstöd och vila armarna på sköna armstöd. Om du köper en klassisk fåtölj med fotpall, kan du knappt sitta mer bekvämt och vilsamt än så. Risken att somna efter en god middag i en sådan fåtölj är hög. En klassisk fåtölj har en stomme av trä. Klädseln finns i många olika utföranden och material. Klädseln i en modern klassisk fåtölj är lätt att torka av och hålla ren. Tveka inte att kontakta oss på Trademax för att hitta en klassisk fåtölj som passar i ditt hem.