Rund fåtölj

3 st produkter
  • Rund
1875397(1).jpg

Var kan jag ha en rund matgrupp med fåtölj?

Det finns matgrupper både för inom- och utomhusbruk, så du kan till exempel placera bordet och fåtöljerna i köket eller vardagsrummet, samt på balkongen, uterummet eller på altanen. De lite mindre matgrupperna kan exempelvis placeras i ett hörn av rummet och de stora matgrupperna kan placeras mitt i ett lite större rum eller kanske ute i trädgården till en härlig sommarmiddag med vänner och familj. Förutom att använda fåtöljerna som sittplatser runt ett bord så kan de även användas fristående.

Vilket material är fåtöljerna gjorda i?

Fåtöljer finns i många olika stilar och utföranden. Det finns till exempel fåtöljer som är tillverkade i trä och konstläder, men även fåtöljer i konstrotting med dynor i polyester, fåtöljer med linnetyg, samt fåtöljer i metall klädda i sammet. Fåtöljerna kan både ha en lite enklare utformning, medan andra är mer utsmyckade med olika detaljer som exempelvis knappar och olika mönster. Borden som ingår i de olika matgrupperna är oftast tillverkade i trä, men det finns även bord med bordsskivor i glas eller marmor.

Hur stora är matgrupperna och fåtöljerna?

En vanlig storlek på bordet till matgrupperna är mellan 140 och 150 centimeter i diameter med plats för fyra till sex fåtöljer runt bordet. Det finns även lite mindre matgrupper där bordets storlek är 115 centimeter i diameter. En vanlig höjd på fåtöljerna som ingår i matgrupperna ligger på runt 90 centimeter. Fåtöljerna i konstrotting är lite lägre med en höjd på cirka 50 centimeter. Rygghöjden på de flesta fåtöljerna är cirka 50 centimeter.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)