Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Rund fåtölj

4 st produkter
Visar 4 av 4 produkter

Populära filtreringar

  • Var kan jag ha en rund matgrupp med fåtölj?

    Det finns matgrupper både för inom- och utomhusbruk, så du kan till exempel placera bordet och fåtöljerna i köket eller vardagsrummet, samt på balkongen, uterummet eller på altanen. De lite mindre matgrupperna kan exempelvis placeras i ett hörn av rummet och de stora matgrupperna kan placeras mitt i ett lite större rum eller kanske ute i trädgården till en härlig sommarmiddag med vänner och familj. Förutom att använda fåtöljerna som sittplatser runt ett bord så kan de även användas fristående.
  • Vilket material är fåtöljerna gjorda i?

    Fåtöljer finns i många olika stilar och utföranden. Det finns till exempel fåtöljer som är tillverkade i trä och konstläder, men även fåtöljer i konstrotting med dynor i polyester, fåtöljer med linnetyg, samt fåtöljer i metall klädda i sammet. Fåtöljerna kan både ha en lite enklare utformning, medan andra är mer utsmyckade med olika detaljer som exempelvis knappar och olika mönster. Borden som ingår i de olika matgrupperna är oftast tillverkade i trä, men det finns även bord med bordsskivor i glas eller marmor.
  • Hur stora är matgrupperna och fåtöljerna?

    En vanlig storlek på bordet till matgrupperna är mellan 140 och 150 centimeter i diameter med plats för fyra till sex fåtöljer runt bordet. Det finns även lite mindre matgrupper där bordets storlek är 115 centimeter i diameter. En vanlig höjd på fåtöljerna som ingår i matgrupperna ligger på runt 90 centimeter. Fåtöljerna i konstrotting är lite lägre med en höjd på cirka 50 centimeter. Rygghöjden på de flesta fåtöljerna är cirka 50 centimeter.