Svart fåtölj

405 st produkter
Kampanj
  • Svart
519920(1).jpg

Trademax erbjuder ett flertal svarta fåtöljer i olika form, storlekar och material. Vi har allt från en liten enkel fåtölj till en större elegant liggfåtölj i svart. Svarta möbler har länge varit populära i många hem. En svart fåtölj passar bra i alla bostäder. Hos Trademax kan du välja bland till exempel en massagefåtölj, gungfåtölj, snurrfåtölj och många andra spännande svarta fåtöljer. När du vill slappa framför tv:n kan det vara skönt med en svart fåtölj med fotpall. Oavsett vilken sorts svart fåtölj du söker har vi något som passar dina behov och önskemål.

En svart fåtölj är en tidlös inredningsfavorit

Hur inreder jag med en svart fåtölj?

En svart fåtölj ger ett softistikerat och stilrent intryck och bidrar till ett djup i inredningen. För att det inte ska se för mörkt och dystert ut kan du välja ljusa mattor i rummet. Du kan även placera en kudde i ljusare färg i fåtöljen för att få en fin kontrast mot det svarta. En svart fåtölj kan du placera i ett hörn, mot en vägg eller mitt på golvet och i vilket rum du än vill.

Kan jag ligga ner i en svart fåtölj?

Hos Trademax kan du välja bland ett stort antal svarta fåtöljer i olika utföranden. Vi har olika modeller som det går bra att ligga i. Det finns till exempel speciella liggfåtöljer där du ligger skönt när du vill sträcka ut dig en stund. Eller så väljer du en svart recliner fåtölj, så kan du välja när du vill ligga och när du vill sitta.

Sitter jag bekvämt i en svart fåtölj?

Alla modeller av svart fåtölj som Trademax erbjuder har valts med komfort i åtanke. Välj en modell som passar dig och där du känner att du sitter bekvämt, komfort är alltid subjektivt. Om du vill ha det riktigt avslappnande och skönt kan du välja en svart massagefåtölj. Trademax erbjuder även modeller av svart fåtölj med uppresningshjälp. Fåtöljen skjuter upp hela stolen så att du enkelt kan ställa dig upp utan att belasta rygg och knän.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Tvättbar
Förvaring
Höj och sänkbar
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Materialtyp
Antal stolar
Funktion
Bäddmått
Stil
Stapelbar
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Avtagbar klädsel
Hopfällbar
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj