Seniorfåtölj

5 st produkter
676308.jpg

En seniorfåtölj är en bekväm och ergonomiskt utformad stol som är speciellt anpassad för äldre personer. Den har oftast en hög rygg och armstöd för att ge extra stöd och komfort. Många seniorfåtöljer är även utrustade med funktioner som elektriskt justerbara rygg- och fotstöd, vilket gör det möjligt att hitta den perfekta positionen för avkoppling och vila. Dessa stolar är också ofta tillverkade av material som är lätta att rengöra och underhålla. En seniorfåtölj är inte bara en bekväm plats att sitta i, utan kan också vara en viktig hjälpmedel för äldre personer med begränsad rörlighet eller andra hälsoproblem.

Vanliga frågor om Seniorfåtölj

Vilken fåtölj är bäst för ryggen?

Det finns ingen universell fåtölj som är bäst för alla ryggar eftersom olika personer kan ha olika behov och preferenser när det gäller sittställning. Det är viktigt att hitta en fåtölj som ger bra stöd för ländryggen och som möjliggör en avslappnad och bekväm sittställning. För att hitta den bästa fåtöljen för din rygg, rekommenderas det att testa olika modeller och se vilken som passar dig bäst. Det kan också vara bra att välja en fåtölj med justerbara funktioner, som möjliggör anpassning efter individuella behov och preferenser.

Vad kännetecknar en seniorfåtölj?

En seniorfåtölj är en speciell typ av fåtölj som är utformad för äldre personer. Den har vanligtvis flera funktioner som är anpassade för att ge extra komfort och stöd för äldre människor. Kännetecknande egenskaper hos en seniorfåtölj kan inkludera följande:

  • Högre och bredare ryggstöd för att ge bättre stöd för nacke och rygg.
  • Extra stoppning och vaddering för att ge ökad komfort och minska tryckpunkter.
  • Enkel justerbarhet av sitt- och liggpositioner för att möjliggöra optimal komfort och avlastning av kroppen.
  • Inbyggda stödfunktioner som fotstöd och armstöd för att underlätta resning och sittning.
  • Materialval som är lätta att rengöra och underhålla.
  • Stabil och säker konstruktion för att förebygga olyckor och ge trygghet.

Dessa egenskaper är utformade för att möta de specifika behoven hos äldre personer och ge en bekväm och säker sittupplevelse.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar