Beige fåtölj

219 st produkter
Kampanj
  • Beige
1491873(1).jpg

Få möbler ger användaren så mycket njutning som en skön fåtölj i beiget. Fåtöljen är möbeln som kramar om dig efter en lång dag och låter dig sjunka in i boken, i korsordet, i tv-programmet och släppa ut all stress och alla spänningar. Fåtöljen står nästan alltid i vardagsrummet där den utgör en viktig del av inredningen. Därför är många noggranna när de väljer ut en beige fåtölj så den passar med den idé som ofta finns kring hur hemmet ska kännas och se ut. En klassisk fåtölj går ofta i färgen beige. Det är en färg som lätt passar ihop med andra färger och smälter in mjukt i inredningen.

En beige fåtölj smälter in mjukt i inredningen

Finns det nackstöd till en beige fåtölj?

Du kan hitta nackstöd till vissa modeller av beige fåtölj. Det finns i många fall också möjlighet att lägga till en fotpall till fåtöljen för att få det riktigt bekvämt. Vilka alternativ som finns beror lite på vilken beige fåtölj du är intresserad av. Kika in hos oss på Trademax så hittar du flera alternativ och hör gärna av dig till vår kundservice om du behöver hjälp.

Hur rengör jag en beige fåtölj?

Du rengör en fåtölj beige genom att dammsuga den med ett mjukt dammsugarmunstycke. Om du har en tygfåtölj kan du behandla den med möbelimpregnering som en förebyggande åtgärd. En fåtölj i beiget läder kan man torka av med en lätt fuktad trasa. På vissa modeller kan man ta av tyget från kuddarna för möjligheten til maskintvätt.

Är det äkta läder i en beige fåtölj?

Det finns olika modeller av beige fåtölj och i vissa modeller hittar man äkta läder. Det finns också modeller med konstläder och fåtöljer med tyg. Vilket material man vill ha beror på eget tycke och smak. Hos oss på Trademax har vi beiga fåtöljer för alla smaker.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Bäddmått
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj