Grå fåtölj

624 st produkter
Kampanj
  • Grå
1150714(9).jpg

En grå fåtölj är både diskret och snygg. Den passar överallt i ett modernt hem och är lätt att flytta mellan rum om du vill möblera om. Dessutom är den helt i linje med den skandinaviska inredningsstilen med neutrala och sobra färger. Vill du ha en extra sittmöbel kan du snabbt och enkelt beställa din grå fåtölj online från oss på Trademax.

Att välja en grå fåtölj till ditt hem

Hur håller jag grå fåtöljer fräscha?

Grått är en bra färg till en fåtölj då fläckar syns inte så mycket på grått som exempelvis på vitt. Damm syns inte heller så mycket på en grå yta, så ger ett välstädat intryck. Dammsug din fåtölj med jämna mellanrum för att hålla fåtöljen ren och förlänga livslängden på din grå fåtölj. Moderna material är oftast lätta att torka av, så din grå fåtölj är ett bra köp även om du har småbarn i familjen. De grå fåtöljer vi har är av god kvalitet och kommer hålla formen och se välskött ut även om du sitter mycket i den.

Vad matchar till en grå fåtölj?

Grått är till exempel snyggt ihop med stålrörsmöbler eller andra kromade inredningsdetaljer. Det är också vackert med en fåtölj grå tillsammans med olika träslag i golv och möbler. En grå fåtölj passar dessutom ihop med både pastelltoner eller starka färger. Vitt och svart passar också bra till, så det är mycket lätt att matcha din fåtölj grå så att det ser snyggt ut. Du kan lätt byta stil eller känsla i rummet med kuddar, plädar och gardiner utan att behöva byta ut din grå fåtölj eftersom den är lika anpassningsbar som en kameleont.

Passar en grå fåtölj om jag älskar färger?

Ja, precis därför är en grå fåtölj helt perfekt, för om man har en mångfärgad matta, gardin eller tapet, så blir intrycket ändå harmoniskt och lagom. Alltför många brokiga mönster tillsammans ger lätt ett rörigt intryck, och en enfärgad soffa eller en grå fåtölj håller färgbalansen perfekt i ett rum. Det kan vara livfullt men lugnande på samma gång.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Bäddmått
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj