categoryTopBlock

Biofåtölj & reclinerfåtölj

638st produkter
Fåtölj
Kampanj

När du vill maximera din bekvämlighet är en reclinerfåtölj det självklara valet. Fåtöljen är faktiskt världens mest sålda ställbara fåtölj, och det är inte undra på. Den är ett under av komfort och bjuder in dig till den bästa formen av avkoppling, nämligen den där du själv bestämmer hur bakåtlutad du vill vara. Trademax är sedan länge återförsäljare av reclinerfåtöljer och erbjuder en mängd modeller och en rad olika färger. Välj en elektrisk reclinerfåtölj i tyg eller skinn, snurrbar eller med gung och skapa din egen oas av bekvämlighet. 

Köp en billig recliner fåtölj online

Funderar du på att skaffa en riktigt skön fåtölj till bio- eller vardagsrummet, är det en fåtölj med recliner du ska ha för att uppnå maximal bekvämlighet och bästa tänkbara upplevelse framför din TV eller ljudanläggning. Efter att ha provat en reclinerfåtölj är det ärligt talat svårt att gå tillbaka till en vanlig fåtölj igen. Och det bästa är att det inte behöver vara en ekonomisk omöjlighet att äga en, ifall du handlar den på nätet då vill säga. På Trademax har du möjlighet att köpa en billig recliner fåtölj som ändå håller mycket hög kvalitet och dessutom har ett elegant utseende. Föredrar du en reclinerfåtölj i tyg eller skinn? Fördelen med skinnmöbler är att de är enkla att hålla rena – bara att torka av med en fuktig trasa och smörja in med läderbalsam då och då. 

I den här drömmöbeln lutar du dig enkelt tillbaka genom att fälla ner ryggstödet och fälla upp ett fotstöd. Här kan du reglera viloläget för hela din kropp tills du hittat en helt avslappnad position. Kan det bli skönare, när ögonen känns grusiga och du vill slumra till en stund? Trademax erbjuder både elektrisk reclinerfåtölj och modeller med en spak på sidan för att aktivera lutningsfunktionen. Det finns även varianter med en tiltfunktion där du får hjälp att komma upp, då fåtöljen tippas upp. Luta dig tillbaka och låt fåtöljen anpassa sig efter din kropp tills du får den perfekta ligg- eller sittställningen för stunden.

 

Välj rätt reclinerfåtölj

Hos oss på Trademax finns varianter med snurr och gung eller utan, med eller utan fotpall, med armstöd eller utan, samt manuella eller elektriska reclinerfåtöljer. Valet är ditt! Dessutom har vi modeller med bara ett armstöd som går att sätta ihop till en 2-sits soffa. Köp till ett mellanbord och du har en elegant liten sittgrupp för två, givetvis med dryckhållare, precis som på bion. Perfekt för filmkvällen med kärestan eller bästa vännen! Och om behovet finns kan ni enkelt sära på delarna.

Här har vi samlat vårt stora utbud av reclinerfåtöljer. Kika in och hitta den som passar dig och din inredning bäst. Du beställer enkelt och smidigt online och med våra snabba leveranser har du den snart på plats, redo att göra livet lite bekvämare för dig. Har du funderingar kring våra möbler är du alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Materialtyp
Funktion
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj