Retro fåtölj

95 st produkter
Kampanj
  • Retro
795836(21).jpg

När du väljer en retrofåtölj ger du personlig karaktär åt ditt hem. Retromöbler speglar de perioder på 50-, 60- och 70-talet som präglades av hög kvalitet och bekväm, funktionell stil. Hos oss på Trademax hittar du både det avskalade och det pösiga som utmärker en äkta retrofåtölj.

Ge din hem ny karaktär med en retrofåtölj

Vad innebär retro?

När du väljer en retrofåtölj får du en nyproducerad fåtölj tillverkad efter en äldre modell. Många av de fåtöljer som tillverkades på 50-, 60- och 70-talet är fortfarande mycket uppskattade men är svåra att få tag på i gott skick. När du väljer en retrofåtölj från oss på Trademax får du en möbel som är fräsch och nytillverkad men andas en annan tid.

Vad passar till en retrofåtölj?

En retrofåtölj kan du kombinera med andra möbler och textilier från samma tid och för att undvika att det ser gammaldags ut kan du blanda modernt och retro. De retrofåtöljer som du hittar hos oss på Trademax ger ett spännande och personligt inslag i inredningen och passar väl ihop med en modern bokhylla, ett stilrent soffbord eller en lampa i industridesign.

Vad utmärker en 50-talsfåtölj?

Livet såg ljust ut på femtiotalet och man ville göra tillvaron enkel och mer praktisk. Även om möbler och husgeråd skulle vara funktionella skulle de också vara vackra. En stilren design växte fram med enkla möbler av hög kvalitet. Vill du veta mer om de 50-talsfåtöljer som finns hos oss på Trademax är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Bäddmått
Stil (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj